6 oktober hadden we een thuiswedstrijd tegen Volley Zuid MB 1. Het team was niet compleet. Emma, Lotte en Jeanet speelde niet mee, maar Jeanet kwam wel kijken. Leon moest weg tijdens de 1e set en Johan coachte ons verder.

Wij begonnen gelijk heel sterk aan de wedstrijd en gaven de tegenstander weinig kans om in het spel te komen. Er zaten veel mooie rally’s in maar we wonnen ruimschoots met 25-13.

In de 2e set wilde we het zelfde doen wat we in de 1e set ook deden. wij stonden in het begin voor maar later stond Volley Zuid voor omdat wij veel foutjes maakten. Aan het einde van deze set kwamen we terug maar helaas hebben we alsnog deze set verloren met 22-25.

De 3e set. Johan zei tegen ons dat we er voor moesten gaan, dat we fanatieker moesten gaan spelen en moesten laten zien dat wij sterker zijn dan hun. Deze set ging beter dan de 2e set. De punten liepen gelijk op en tot het einde van de set was het spannend. Door een goede opslag reeks van Roos werd deze set gewonnen met 25-23.

 Vol blijdschap gingen we de 4e set in. We waren erg fanatiek, ook ging de service beter dan de vorige sets.  We hadden veel mooie rally’s en deze set hebben we laten zien dat ons team beter is en hebben deze set gewonnen met 25-16.

Het was een leuk, spannende wedstrijd tegen een zeer goede tegenstander. De volgende wedstrijd is een uitwedstrijd tegen DVO.

Groetjes,

MB 1