Rond kwart over 7 vertrokken we richting Numansdorp waar we tegen Apollo D2 een wedstrijd mochten spelen. Met een team van 8 dames gingen we de uitdaging aan, een stukje toeren. De reis ging voorspoedig en ook het vinden van een kleedkamer ging verrassend goed. Sportkleding aan, nagels geknipt, bidons gevuld, warmlopen en inspelen.

De start van de wedstrijd, met opslag voor ons. Dit begon de eerste paar puntjes gelijkwaardig maar al snel konden we door oplettendheid een 25-3 bereiken. Dit ging erg goed, een tweede set met wisseling van de wacht qua spelers in het veld konden we het spel al snel weer naar onze hand zetten. Prima pass, opzet en een mooie aanval, wat resulteerden in een 25-4. In de derde set begon Apollo iets krachtiger maar een mooie opslagreeks zorgde ervoor dat ze niet verder dan 8 punten kwamen. De saaiheid begon wat toe te slaan, wat zorgde voor wat lolligheid in het veld.

Een vierde set konden we met 25- 4 winnen wat ons 5 mooie punten opleverde. In de kleedkamer stond Linda echter een grotere uitdaging te wachten… want waar was haar (haar) speld.. een zoektocht waar tot op vandaag geen antwoord op is gegeven…. De overwinning hebben we naar afloop gezellig gevierd, op naar de volgende wedstrijd woensdag 24 oktober tegen Via DS1.