Met enig gepuf en gesteun (lees; ziekte en blessureleed) is de stoomlocomotief van dames 2 nu goed opgang.
Na een overwinning met ruime cijfers vorige week vrijdag op Apollo, denderde het team afgelopen vrijdag in volle vaart door tegen Molenwiek dames 2.

Bij aanvang van de wedstrijd werd afgesproken om vooral het eigen spel te spelen. De basis moest goed zijn en daarin het tempo behouden. Dit ging voortreffelijk, er werden zeer weinig fouten gemaakt waarin de OKK’70 delegatie op weinig tegenstand stuitte. In hoog tempo werden de punten binnen gehaald. Wat in de eerste 2 sets resulteerde in een 25-7 set winst. Bij aanvang van de 3e set werd er een fantasieopstelling neergezet met wat positie wisseling. De hieruit voortkomende onzekerheid gebruikte Molenwiek goed om voor het eerst in de wedstrijd een voorsprong te nemen. Bij een 10-4 achterstand werd er aan de Hardinxveldse zijde de time-out aangevraagd. Na een flinke reprimande en peptalk namen de dames hun plek strijdlustig in. De boodschap was duidelijk en de inhaalslag werd gemaakt met 25-16 was de opdracht geslaagd en de wedstrijdwinst binnengehaald. De laatste set voor de extra overwinningspunt was een formaliteit. Met 25-6 lieten de Hardinxveldse dames zien uit welk hout zij gesneden zijn.
De evaluatie was kort maar krachtig; prima wedstrijd, voor de rest van het seizoen is het zaak de focus te behouden en om zelf het vuur flink op de stoken om koers te houden!