"De vloer ruikt naar broccoli"

Zaterdag 13 oktober reisde het eerste damesteam van OKK’70 af naar Roosendaal om daar een wedstrijd te spelen tegen de nummer 11 in de competitie. Zonder Lotte, maar met Quinty, gingen we op weg.

We kwamen aan in een veelste warme zaal en een warming-up was eigenlijk niet eens nodig want warm waren we al ;), maar ondanks de hitte toch fanatiek ingespeeld.

De wedstrijd kon beginnen en de service bij ons liep niet erg lekker, veel ballen belandden in het net en de servicedruk was niet erg hoog. Ondanks dit probeerden we toch een goede aanval op te bouwen. Soms lukte dit en werden er mooie ballen geslagen, maar ook hadden we wat mindere momenten. Ondanks dit pakten we de eerste set, 25-16. De tweede set begon het thuisteam met serveren en de service was erg sterk, want al snel uitliep op een 0-8 achterstand voor ons. Maar we vochten ons terug in de wedstrijd en puntje voor puntje kwamen we weer dichterbij. Uiteindelijk resulteerde dit in een 25-19 winst voor ons.

De beruchte derde set… we zakten wat in en we stonden niet op de juiste manier in het veld. Coach Paul nam een time-out en vertelde ons dat we weer in ons eigen spel terug moesten komen en dat we met volle overtuiging moesten gaan spelen. En met resultaat, het fanatisme kwam terug en we wonnen overtuigend met 25-12.

De vierde en laatste set, we hadden het allemaal best lastig met de warmte in de zaal en dit zag je ook terug in ons spel. We waren minder alert en af en toe vielen de ballen veel te makkelijk op de grond. Toch liepen we over de tegenstander heen en wonnen we, 25-17.

Na de wedstrijd kwamen we helemaal uitgeteld aan in de kleedkamer (waar het gelukkig een heel stuk koeler was dan in de zaal!) Rachel liet zich op de grond vallen en kwam tot de conclusie dat de vloer naar broccoli rook, nadat we allemaal even aan de grond hadden geroken konden we haar geen ongelijk geven…

Ondanks de warmte toch een mooie 4-0 overwinning op Roosendaal en gingen we met 5 punten op zak terug naar Hardinxveld. Met 13 punten uit 3 wedstrijden staan we nu op de tweede plek in de competitie. Woensdagavond spelen we een wedstrijd tegen Vridos DS1 in de Appelgaard. Dus heeft u niks te doen woensdagavond… kom gezellig bij ons kijken!