Appelgaard, woensdagavond 17 oktober. Dames 1 was klaar voor de wedstrijd tegen Vridos DS1. Anne Fleur kon er niet bij zijn, maar de invallers Quinty, Judith en Rachel (Klop) wel! Inspelen (met een lekker muziekje erbij) en de wedstrijd kon beginnen!

We hadden erg veel moeite met in de wedstrijd komen, er waren veel service-, communicatie- en netfouten. Zelfs de twee benutte time-outs mochten niet helpen. We stonden erg te rommelen en hebben de eerste set (helemaal onnodig) weggegeven aan Vridos, 22-25. De tweede set gingen we op een andere manier het veld in en we zouden alles geven om terug te komen in de wedstrijd, het doel: ruim (ruime pass geven), roepen en overtuiging. Met een mooie servicereeks van Arriëtte en een paar killblocks van Jorinde wisten we deze set best makkelijk binnen te slepen, 25-18. We zaten lekker in de flow en speelden de derde set ook prima, Rachel (Klop) stond als een malle te serveren en bracht ons zo op een lekkere voorsprong. De pass kwam beter aan bij de spelverdeler en hierdoor kon er lekker worden aangevallen. 25-18 werd de eindstand van de derde set. De laatste set liepen wij helemaal over Vridos heen. Weer een paar mooie services van Rachel, een goede aanvalsopbouw en hier en daar een block zorgde ervoor dat de laatste set ook door ons werd gewonnen, 25-10.

Een 3-1 overwinning op Vridos. Erg jammer van de eerste set, maar de drie sets erna werd er mooi spel neergezet. Misschien kwam het door de bananen, die na iedere set wel weer tevoorschijn kwamen uit een van de sporttassen… het net werd weer afgebouwd, de banken opgeruimd en de bananenschillen werden weggegooid.

Volgende week donderdag (25 oktober) spelen wij een wedstrijd tegen Jola Olympus DS3 en is deze wedstrijd tegen Vridos allang "verleden tijd"’ ;). We hopen in ieder geval weer een paar puntjes te halen en daarmee onze mooie tweede plek vast te houden!