27 oktober hadden we een wedstrijd tegen VCN. Nadat de kleedkamers waren geopend, we omgekleed hadden, het net op hadden gezet en twee keer naar de beheerder waren gelopen voor de muziek, konden we beginnen met inspelen. Het inspelen ging best goed bij iedereen, we hadden er erg veel zin in.
Na het handjesgeven aan de tegenstander en scheidsrechter konden we eindelijk beginnen. De tegenstander serveerde, maar wij maakten een mooie aanval en hadden onze eerste punt. Daarna was Judith aan de beurt om te serveren. De tegenstander vond haar service heel moeilijk en zo kwamen we tot een stand van 10-0. Helaas ging het hierna wat minder goed; de servicepass ging niet zo lekker en we waren niet erg scherp. Toch wonnen we de eerste set met 25-18.
De tweede set gingen we posities spelen. Hierdoor was er soms een beetje chaos in het veld. Dit was jammer, omdat we hierdoor soms punten verloren. Toch zaten er wel mooie ballen tussen, zoals de middenaanval van Rachel bijvoorbeeld ????. Ook moet er van Leon gezegd worden dat Emma het keigoed deed (de hele wedstrijd)????. Deze set verloren we ook een aantal punten door foute service, wat erg jammer was, maar er zaten ook hele harde goede services van ons tussen. Uiteindelijk wonnen we ook deze set, dit keer met 25-21.
De derde set gingen we ook weer posities spelen. Nog steeds was er soms een beetje chaos, maar we hebben er zeker weer veel van geleerd. Deze set ging ongeveer net zo goed als de tweede set; soms hadden we hele mooie ballen en soms hadden we ballen niet die we wel echt hadden kunnen hebben. Ook deze set wonnen we, nu met 25-20.
De laatste set werd er door Leon besloten dat we zonder posities gingen spelen, wat sommigen jammer vonden en anderen juist wel fijn. Deze set wilden we echt gaan knallen en scherp zijn, en dat is ook zeker gelukt. We waren enthousiaster dan de vorige sets en hadden veel plezier. Deze set werd gewonnen met 25-13.
De volgende wedstrijd moeten we weer tegen deze tegenstander. Dan willen we weer gaan knallen, misschien zelfs nog wel meer dan in deze wedstrijd. We hadden deze wedstrijd de tegenstander misschien wat onderschat, maar gelukkig is de wedstrijd toch best goed gegaan.
De volgende wedstrijd die we thuis hebben duurt nog even, maar is op zaterdag 17 november om kwart over elf in de wielewaal. Dan moeten we tegen Flits, die ook al veel wedstrijden gewonnen heeft. Wij zouden het leuk vinden als u/jullie komt/komen kijken!

Groetjes van de MB1