Zaterdag 3 november hadden we een wedstrijd tegen VCN MB1. De week ervoor hadden we ook al tegen hun gespeeld dus we wisten een beetje wat ze konden.
De wedstrijd was erg vroeg. Om 8:15 stonden we met zijn allen voor de wielewaal om te vertrekken. Net op tijd kwamen we erachter dat Lotte de shirtjes was vergeten, dus gingen we snel nog even langs het huis van Lotte en konden we naar Capelle a/d IJssel vertrekken!

Om 9:00 stond iedereen omgekleed in de zaal en konden we beginnen met inspelen. Het was wel even wennen met de houten vloer en de groene lijnen, maar gelukkig kwam dit allemaal goed. Na even lekker warm worden, begon de wedstrijd! We gingen er met volle moed in, omdat we de vorige wedstrijd tegen VCN al hadden gewonnen. We wisten nog van de vorige keer dat ze naar mate de wedstrijd vorderde ze steeds beter werden en zo bleek dat ook in deze wedstrijd.

In de eerste set speelden we erg goed en stonden we al snel op een grote voorsprong. Deze set hebben we dik gewonnen. De tweede set begonnen we met dezelfde opstelling, want ja sinds kort spelen we posities! Iedereen is nog wel even zoekende naar waar zij het beste in is. De bedoeling is om in de tweede seizoenshelft vaste posities te gaan spelen. Maar goed, de tweede set. Het begon erg spannend en VCN was al een stuk beter dan de eerste set. Daarom werd er ook het een en ander gewisseld. We kwamen op een grote achterstand, maar gelukkig redde Lonneke ons met een goede serviceserie! Helaas heeft dit niet voldoende geholpen en hebben we deze set verloren :(.
In de derde set wilden we natuurlijk niet nog een set verliezen, dus deden we er alles aan om te winnen. Het niveau bij VCN was sterk en wij hadden nog veel moeite met hun goede aanvallen. Maar wij boden ook goede aanvallen terug en daarom hebben we deze set gewonnen!
In de vierde set was VCN wat minder sterk en wij werden alleen maar beter. Door een goede pass, set en aanval konden wij laten zien wat we kunnen aan VCN. Deze set hebben we gewonnen.
De eindstand van deze wedstrijd is 1-3 gewonnen.

Op 10 november om 12:00 hebben we een wedstrijd tegen Flits in Papendrecht. Dit is de nummer 2 (wij zelf staan eerste) dus het beloofd waarschijnlijk een spannende wedstrijd te worden! De eerst volgende thuiswedstrijd is ook tegen Flits op zaterdag 17 november om 11:15 in de Wielewaal. We zouden het leuk vinden al kom je kijken!

Groetjes,
MB1