Afgelopen vrijdag stond er voor de mannen van heren 1 een thuiswedstrijd tegen Vollido op het programma. Na de gewonnen uitwedstrijd bij Volley-Zuid was iedereen gemotiveerd om de ongeslagen status te behouden. De aanwezigheid van Jos op de tribune zorgde ervoor dat men zich onoverwinnelijk voelde. Ook werd de teamfoto vandaag gemaakt. Onze ‘’mooiboy’’ Sam zorgde ervoor dat het even duurde voordat we de foto konden gaan maken. Na de teamfoto werd er ingespeeld en vervolgens kon de wedstrijd beginnen.

De eerste set begonnen Leon, Michel, Wouter, Bart, Sam en Martijn. Al snel bleek dat Vollido veel moeite had met onze servicedruk. De blokkering stond goed en de tegenstander had geen schijn van kans. De sfeer in het veld was deze set heel goed. Mooie serviceseries zorgden ervoor dat we deze set eenvoudig wonnen met 25-14.

Voor het begin van de tweede set kregen we direct de aanwijzing van Arie, dat we de tegenstander niet moesten onderschatten. We moesten ons eigen spel blijven spelen. In dezelfde opstelling begonnen we aan set nummer 2. Deze set had vrijwel hetzelfde verloop als de eerste set. De sfeer zat er weer goed in. We leverden weer veel servicedruk, waardoor Vollido niet aan volleyballen toe kwam. Ook deze set werd overtuigend gewonnen met een stand van 25-16

En dan…. de beruchte derde set. Leon werd gewisseld voor Patrick. In plaats van de mannen van Okk, nam nu vollido het initiatief. We liepen deze set een beetje achter de fouten aan. Zelf maakten we veel servicefouten en de tegenstander begon steeds beter te spelen. Time-outs en wissels hielpen niet, en we verloren deze set met 22-25.

Na wat frustraties begonnen we vol energie aan de vierde set. Deze set mocht Martijn de bank verwarmen. Deze verliep vrijwel identiek als de derde set. Veel eigen fouten en het spel van Vollido werd steeds degelijker. We gingen gelijk op tot de 18 punten, maar vervolgens trokken de mannen van Okk aan het langste eind. Deze set werd gewonnen met 25-22.

3-1 winst dus! Dit betekent dat we onze tweede plek hebben verstevigd en dat we nog steeds ongeslagen zijn dit seizoen! Woensdag 14 november om 20:30 staat er een wedstrijd op het programma tegen het welbekende Libanon. Benieuwd of we onze ongeslagen status behouden? Kom vooral kijken! En niet te vergeten: Machlon, bedankt voor de mooie foto’s!