Zaterdag 10 november hadden wij een uit wedstrijd tegen Flits. We moesten om 11.00 uur vertrekken, maar ook deze keer waren we de shirtjes tas vergeten. Gelukkig was er een lieve moeder die de shirtjes op tijd  kwam brengen in Papendracht. Een paar minuten later stonden we omgekleed en wel in de zaal. Klaar om te gaan warm lopen en inspelen.

Na een goede warming-up kon de wedstrijd beginnen. Vol goede moet stonden we klaar om de wedstrijd te gaan spelen. De eerste set liep goed. We moesten nog wel even inkomen en wennen aan onze nieuwe posities. Deze set hebben we gewonnen met 25-23. De tweede set waren we een stuk enthousiaster en goed aan het spelen. We wonnen deze set dan ook. De derde set waren we ook erg enthousiast, maar werd het wel erg spannend. Deze set wonnen we gelukkig wel met 32-30. De vierde set lieten we de moet zakken. Niet iedereen had nog zin om volop te gaan voor deze set, daardoor verloren we deze set.

Uiteindelijk hebben we deze wedstrijd gewonnen met 3-1. Onze volgende wedstrijd spelen we op 17 november om 11.15 in de Wielewaal. We zouden het leuk vinden als je dan komt kijken.