Zaterdag 17 november moesten we in Sommelsdijk spelen. Na een lange rit waren we er eindelijk. In een niet al te grote zaal begonnen we met inspelen en inslaan. Als we nog kampioen willen worden moesten we in ieder geval deze wedstrijd winnen.

De eerste set begon, maar we begonnen niet goed. De concentratie was er niet echt, er werden veel fouten gemaakt die niet nodig waren. De eerste set was dus voor Intermezzo, met als eindstand 25-19. Maar we konden nog winnen, dat moesten we in de tweede set bewijzen. Maar dat bewijzen lukte niet. Het leek alsof iedereen net uit bed kwam, slechte concentratie waardoor er weer veel fouten aan onze kant was, maar het ging al ietsje beter. Deze set hadden we 1 punt meer dan de vorige set, de eindstand was dus 25-20. We wilden wel de wedstrijd winnen, dus de derde set moest we winnen, dat lukte weer niet. Intermezzo won de derde set, met een beetje hulp van de scheids en een beetje hulp van weer onze fouten. De eindstand was 25-23. Toen wilde we wel nog 1 puntje uit de wedstrijd halen, maar dat was niet voor ons weggelegd. We waren niet echt wakker in de vierde set. De set was dus weer voor Intermezzo, de eindstand was 25-19.

Een schamende 4-0 nederlaag. Zaterdag 24 november mogen we weer tegen Intermezzo om 2 uur in de Wielewaal. Dan willen we in ieder geval wel winnen, het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.