Zaterdag 17 november speelden we een belangrijke wedstrijd in de wielewaal tegen Flits meisjes B1. Deze ex-koploper leek aan het begin van het seizoen een behoorlijke uitdaging, maar door onze overwinning van de vorige wedstrijd hadden we er als team wel vertrouwen in.

We waren redelijk goed gestart maar merkten al snel dat Flits er duidelijk een paar goede trainingen op had zitten. We moesten meer moeite doen om ons eigen spel goed te houden en op deze manier wist onze tegenstander onze punten redelijk bij te houden. Toch door goed samen te spelen en allemaal ons best te doen wisten we te winnen met 26-24

De tweede set was behoorlijk dramatisch we speelden niet meer zo goed als voorheen en bij iedereen was de scherpte weg. We hadden al veel moeite met de pass en hierdoor konden we moeilijk de rest van ons spel goed houden. We hebben veel onnodige punten verloren en hierdoor kwamen we ten nadele wanneer Flits goede punten scoorde. We verloren de set met 25-17

De derde set was duidelijk dat we voor ons zelf echt even opnieuw moesten beginnen en we waren vastbesloten niet nog een set aan ons voorbij te laten gaan. We zouden er met zijn allen echt weer voor gaan werken en ons spel gecontroleerd houden zodat we zelf zo min mogelijk fouten zouden maken. Deze tactiek heeft duidelijk geholpen want nu waren wij weer degene die de punten konden scoren, en zo op een eindstand van 25-19 te komen.

Nu moesten we het af gaan maken. We waren aangekomen bij de 4e set en hadden absoluut geen zin in een 5e. Dus moesten we nog even alles geven om van onze poulegenoot te winnen en onze eerste plaats te behouden. Het liep niet altijd even soepel maar we kwamen er wel. We speelden deze set het beste samen van de hele wedstrijd, wetende dat we dit met elkaar af moesten maken. En het is ons gelukt, met een eindstand van 25-19 hebben we ook deze wedstrijd gewonnen en gaan we vol goede moed het volgende keer opnemen tegen de nummer 4.