Op 24 November moesten we een thuiswedstrijd spelen tegen Intermezzo, de week hiervoor hebben we van Intermezzo 4-0 verloren dus we wilden een revanche. Na het inspelen begonnen we met de wedstrijd. Emma speelde deze wedstrijd met ons mee, Leon was onze coach. De eerste set begon goed, we waren enthousiast en het eerste punt was meteen één van de mooiste(met dank aan Björn????). We speelde deze set goed verder, Niek stond een deel van deze set op de bank, door een paar mooie opslagen en aanvallen wonnen we deze set met 25-18, de eerste set was binnen.

We wisselde van kant en speelde daar een goede set, we waren goed bezig en het ene na het andere punt verscheen op het telbord, we hebben deze set met 25-11 gewonnen, we waren goed bezig al hebben we ook wat fouten gemaakt.

De derde set, deze set begon met een opslag van Intermezzo deze kans benutten wij en we haalde de eerste punt binnen. We waren nog bezig met juichen of het andere punt was al binnen, na ongeveer 4 puntjes wilde Intermezzo ook even een puntje en toen mochten zij weer serveren. Deze set ging goed, we hebben deze set uiteindelijk met 25-18 gewonnen

Nu hadden we de winst al binnen maar om heel misschien nog kampioen te worden hadden we dat 4e setje zeker nodig, Inetrmezzo kwam al snel op een voorsprong van 3, 4 puntjes maar we speelden goed en hebben deze set met 25-20 gewonnen.

Al met al een leuke wedstrijd en we hopen dat we u a.s. vrijdag op de tribune zien, het begint om 19:30.

Gemaakt door: Jesse Maasland