Wat valt er te zeggen over de laatste periode. Vooral dat het enige tijd geduurd heeft voordat we over ons verlies van Next Volley heen waren. Man, wat zijn we daar ziek van geweest. Partners begonnen na 4 dagen toch wel te klagen. We moesten ons maar vermannen, we kunnen toch nog PD gaan spelen? Maar bij PD komen er bij ons allerlei weggestopte trauma's naar boven met indianen, rode kaarten en hyperventileren na wedstrijd van boosheid. Nee, PD geeft ons geen blij vooruitzicht. Gelukkig kwam de Sint dames 2 dit jaar nog wel bezoeken (ook dames 1 hebben we begrepen, een traditie is geboren). Precies op het juiste moment. Weken werd er weer naar uitgekeken. Zolders opgeruimd en de meest bijzondere dichtkunsten kwamen weer nr boven. Met vooral 1 centraal thema. Maar wat happens met Sinterklaas stays in dames 2.... Op 2 dingetjes na dan. Met groot genoegen kondigen we u 2 komende geboortes aan! Jaja er werden weer de welbekende chocolaatjes met blauwe en roze muisjes op tafel gezet. Dus sowieso alweer een vruchtbaar seizoen zeg maar.

De tweede geboorte is die van Henk! Wie? Henkie! Onze nieuwe mascotte. Henkie zat ook tussen de cadeaus van Sinterklaas. Want het oude baasje had aan 1 Henk genoeg. Die werkte nog prima. Dus heeft Henk een plekje in de teamtas verovert (naast reserveschoenen, kniebeschermers, verlengsnoer voor fohn, kleding, heel veel tape, de pot en een hele bijzondere bel (maar dat is weer een ander verhaal). En nu mag Henk dus met ons mee op volleybalreis. Voortaan kunt u dus een Henk-was-here-verslag verwachten (als het mogelijk is met foto's).

Na zijn aanstelling als mascotte heeft Henk nog een uitwedstrijd in het Brabantse land gemist (binnen het uur weer aan de borrel) en een oefenpotje tegen Vridos dames 1 (gelijk, we waren niet op ons best). Maar wat Henk wel meegemaakt heeft is het oliebollentoernooi. Wat vond hij het gezellig! Erg leuk weer om iedereen te zien en te spreken. Hij heeft alleen geen kans gehad om de privacyverklaring te tekenen en daarom staat hij nu AVG proof op de foto.

11 januari staat de return tegen de rivalen van Next Volley op de planning. Dus weer op dieet in allerlei vormen. We can do this!