De eerste gewonnen wedstrijd van 2019 is voor dames 1 een feit. Na een paar weekjes rust… nou rust? In de vakantie hebben wij fanatiek getraind en ook het gezellige oliebollentoernooi moeten we niet vergeten. Maar wij waren er weer klaar voor om de competitie te hervatten en onze mooie tweede plek te behouden.

Helaas waren er afgelopen week wat speelsters grieperig geworden, maar ziek of niet, iedereen was netjes om half acht aanwezig in de foyer om voor de wedstrijd even te babbelen. Ook Lisanne was er deze wedstrijd weer bij om ons team te versterken. Warmlopen, inspelen, inslaan, serveren... en daar ineens verscheen Judith op de tribune. Ze werd door ons team uitbundig begroet door onze (ondertussen) wel bekende uitspraak ''JU-DITH''. Het is u misschien al opgevallen dat Judith al een tijdje niet meer in het volleybalveld te zien is, helaas is ze al een hele tijd ziek en niet fit genoeg om weer mee te komen ballen. We hopen dat ze snel weer opknapt en wensen haar nogmaals veel beterschap!

Na dit warme welkom aan Judith begonnen wij met onze wedstrijd tegen WHV dames 3. Een wat stroeve start, er werd rommelig gespeeld, de service was niet goed en de servicedruk van sommige speelsters van WHV was erg hoog. Toch lukte het ons om de nodige punten te pakken en de eerste set 25-22 te winnen. Set 2 was gelijkwaardig aan de eerste, maar we wisten WHV wel 2 puntjes lager te houden, 25-20.

De derde set ging beter bij de dames van OKK, af en toe nog wel een rommelig puntje weggegeven maar daarentegen werd er wel lekker aangevallen. Aan het eind van de set lieten we WHV nog gevaarlijk dichtbij komen maar toch lukte het ons om de set naar ons toe te trekken, 25-23 in ons voordeel.

Set nummer 4, in de vorige wedstrijd tegen WHV ging het in deze set mis en wisten ze de laatste set van ons te winnen. We wilden ervoor zorgen dat het deze keer niet zo zou uitpakken. Gelukkig ging het deze wedstrijd wel goed, de servicedruk bij WHV werd minder en wij gingen nog beter aanvallen. 25-18 werd de eindstand van de 4 set.

Misschien niet onze beste wedstrijd, maar met een 4-0 winst mogen we zeker niet klagen. Aankomende zaterdag spelen we weer een wedstrijd, ditmaal tegen onze buren, Vridos dames 1. We hopen ook daar weer te gaan knallen en wat puntjes te pakken!