Op zaterdag 12 Januari stond er een wedstrijd tegen Vlissingen gepland, een tegenstander waartegen we nog nooit hadden gespeeld dus we wisten eigenlijk niet wat we konden verwachten. Aron was er deze keer niet bij en Wilmar speelde dus midden, samen met Wilmer. De passer/lopers waren: Peter, Bjorn en mark, Matthijs diagonaal en Jesse Spelverdeler. Wouter was samen met Laila coach(of Laila samen met Wouter:))

Na het inspelen en handjes geven begon de wedstrijd. De eerste set begon de tegenstander te serveren. We speelden goed, wel moesten we even wennen aan de posities. Dat zorgde soms voor wat miscommunicatie, er werd best wel wat afgeblokt en we maakte het de tegenstander lastig. Deze set hebben we jammer genoeg aan de tegenstander moeten geven. Uiteindelijk dus verloren maar toch nog tegenstand geboden: 19-25.

De tweede set, we wisten nu hoe de tegenstander speelde dus dat was een voordeel, wij hadden service en zo ging alles best goed, we hebben deze set mede gewonnen door inzet en doordat we nu iets meer aan elkaar gewend waren. Ook hebben we goed geserveerd en beter overgespeeld. We wonnen deze set met een mooie 25-21.

De derde set, voor mijn gevoel was de concentratie niet meer heel sterk aanwezig. Deze set hebben we uit handen gegeven met 25-10. De pass was goed maar alles kwam niet zo goed uit de verf, ook werd er aardig wat fout geserveerd maar toch wisten we nu helemaal hoe de tegenstander speelde.

De vierde set, al zouden we deze winnen kwam er nog een vijfde set daarom waren we extra gemotiveerd om te winnen. We gingen eigenlijk gelijk op, er werd goed gespeeld en aan het net werd sterk verdedigd. Ook de service was goed, uiteindelijk verloren met 25-21. We hebben goed gestreden maar toch verloren, volgende keer beter.

Jesse Maasland