Arie had eens 8 zonen. Jos zei tegen Arie: “Arie, geef mij het deel waar ik recht op heb.” Arie verdeelde zijn aandacht en gaf Jos het deel wat hem toekwam. Na enkele dagen verzilverde Jos zijn bezit en reisde af naar het verre Vlissingen, waar hij een losbandig leven leidde, hij zag het ziekenhuis vaker van binnen dan het afgelopen jaar, hij verspilde zijn energie in hardlopen en vergat zijn volleybaltalent.

Toen werd Zeeland getroffen door een vreselijke Nederlandse winter. Hij vroeg om werk bij een van de ziekenhuizen elders in het land. Uiteindelijk liet een instelling in Rosendaal hem over de röntgeapperatuur waken. Hij had graag willen volleyballen, maar niemand bood hem de kans. Toen kwam hij tot zichzelf en dacht: “De wisselspelers van heren 1 volleyballen genoeg en ik zit hier maar. Ik zal naar Arie gaan en tegen hem zeggen: “Arie, ik ben niet solidair geweest aan u en aan het team, ik ben het niet meer waard een basisspeler genoemd te worden: behandel mij als een van uw wisselspelers.” Hij vertrok meteen en ging op weg naar Hardinxeld.

Arie zag op de snapchatkaart dat Jos eindelijk weer in de buurt was. Hij kreeg medelijden en stuurde direct een appje of Jos weer wilde komen trainen. “Arie,” zei de zoon tegen hem, “ik ben niet solidair geweest aan u en aan het team, ik ben het niet meer waard een basisspeler genoemd te worden: behandel mij als een van uw wisselspelers.” Maar Arie zei tegen de rest: “Haal vlug shirt nummer 8 en trek het hem aan, doe hem zijn broekje aan en geef hem volleybalschoenen. Haal de mini van de week op, bel Voleco, speel de wedstrijd maak ze 3-1 in. Haal daarna de snacks uit de vriezer en frituur ze. Laten we eten en feestvieren, want deze zoon was dood en is weer tot leven gekomen, hij was verloren en is teruggevonden.” En zo geschiedde, Tiemen serveerde als Talent van de Week de eerste bal. Hij gaf het goede voorbeeld en de Hardinxeldse mannen brachten, het ook in het groen geklede Voleco, een 3-1 nederlaag toe. Ze begonnen feest te vieren, want de koppositie was versterkt en Jos was terug.