Afgelopen zaterdag hadden wij een wedstrijd tegen Jola Olympus MB 1 in Made. Na de wedstrijd van vorige week waren wij als team vastbesloten om deze wedstrijd te winnen.

Na een tijdje gewacht te hebben voor de sporthal mochten we naar binnen. Na het inspelen klonk ons startsein en mochten we beginnen. De eerste set begonnen we wat minder maar na een paar bemoedigende woorden van Leon over de service. Haalden we deze achterstand snel weer in en wonnen we deze set met 16-25.

De tweede set gingen we weer goed in. We hadden de service weer onder controle. Deze set werd aan het einde nog spannend en we waren erg gewaagt aan elkaar. Uiteindelijk hebben we deze set gewonnen met 21-25.

De derde set begonnen we heel goed. We hadden een goede voorsprong en hielden deze ook goed vol en wonnen we deze set met 15-25.

De laatste set ging ook goed we waren erg gewaagt aan elkaar. Deze strijd om de punten hield aan tot het einde en uiteindelijk na wat spannende puntjes hebben we de strijd om de punten verloren met 26-24.

Het was een hele leuke wedstrijd en we mogen deze zaterdag nog een keer tegen Jola. We hebben er nu al zin in en gaan natuurlijk strijden voor de 4-0 dit keer.

Groetjes MB1