Op zaterdag 19 januari stond de wedstrijd Next-volley-Dordrecht op de planning. Wilmer  en Matthijs waren er niet bij, zij werden vervangen door Wilmar en Hjalmar. Op de heenweg reden we een klein beetje verkeerd. Tot onze grote verbazing werden we al van leg gelegd door een man die niet helemaal 100 was. De man maakte wat rare gebaren richting de auto van Peters moeder. Nadat wij hard hadden gelachen moesten we toch maar eens gaan inspelen. Na lekker te hebben ingespeeld gingen we beginnen aan de wedstrijd.

De eerste set stond Mark aan de kant. We begonnen goed, alleen stond Next een paar punten voor. We kwamen echt heel erg goed terug. We hadden geluk dat Aron een monsterblok had samen met Wilmar. We wonnen de set uiteindelijk met 20-25. We hadden niet verwacht dat we de eerste set zouden winnen.

Op naar de tweede set, dit keer stond Hjalmar langs de kant. Deze set begonnen we ook weer met een achterstand, we kwamen weer bij maar niet goed genoeg. We verloren de set met 25-21.

De derde set stond Bjorn langs de kant, Mark was weer lekker aan het serveren en we stonden heel de tijd goed voor. Helaas gaven we het zo erg weg dat we de set met 25-23 verloren, onze fout.

Nu de vierde set moesten we wel willen al zouden we de hele wedstrijd willen winnen. Dit ging niet helemaal volgens plan. De moeheid sloeg toe, we waren op. Deze set verloren we ook helaas, met een stand van 25-14. Hjalmar heeft wel zijn debuut gemaakt bij Jongens B1, het ging er goed met hem! Wie zal de volgende zijn die zijn debuut maakt!?