Weer wat laat zoals jullie misschien van dames 1 wel gewend zijn, maar zaterdag 19 januari werd de strijd tegen Vridos dames 1 gestreden. En gestreden hebben we zeker, echt ‘vecht-volleybal’, aldus de woorden van coach Paul. Maar dit deden we natuurlijk niet voor niks, want met minder dan een 4-0 winst tegen onze buren namen wij geen genoegen. Een heeeerlijke wedstrijd achter de rug, met snoeiharde ballen van Jorinde, een mooi block van Rachel (die uiteindelijk prima werd opgelost door Arriëtte), een botsing tussen Lotte en Anne-Fleur, een lange servicereeks van Quinty, een trotse coach, na de wedstrijd met zn allen maccen... Kortom eindelijk hadden we weer een wedstrijd die voor ons voldeed aan het totaalplaatje van een goeie wedstrijd, met als resultaat een 4-0 winst voor OKK!

Nog in de flow van afgelopen zaterdag waren wij helemaal klaar voor onze volgende wedstrijd tegen Kraftwell Roosendaal DS4. We wilden weer gaan knallen net als afgelopen zaterdag. Aan het begin van de wedstrijd merkten we al meteen dat het niet ging zoals wij wilden, de pass kwam niet goed aan bij spelverdeler, de ballen werden niet goed afgemaakt en ook de nodige vakfoutjes waren deze wedstrijd weer aanwezig. Ook onze service liep deze wedstrijd niet lekker. Of we nu aan het spelen waren met een cmv-bal of dat de tegenstander zo hard aan het blazen was dat de bal iedere keer buiten de lijnen viel weten we nog steeds niet, wel weten we dat misschien wel een kwart van de wedstrijd hebben weggegeven door de bal uit te serveren. Ondanks dit wisten we toch de nodige punten te pakken en de 5 punten naar ons toe te trekken. En niet te vergeten, ook Esther heeft deze wedstrijd haar debuut gemaakt bij Dames 1! Met haar 13 jaar wist ze de gemiddelde leeftijd in het veld nog wat omlaag te trekken.

Helaas lukte het ons niet om net zo te spelen als tegen Vridos, zelfs verre van dat. Toch weer 5 puntjes erbij waardoor wij nog steeds mooi op de tweede plek staan en we hopen deze tot het einde van de competitie te behouden en dan te gaan knallen met de PD-wedstrijden! Aanstaande vrijdag, 20:30 in de Wielewaal, gaan we in ieder geval weer ons best doen, en jullie aanmoediging kunnen we hier natuurlijk goed bij gebruiken, tot vrijdag!

Oja, de titel… helemaal vergeten uit te leggen. Paul was onze yell even vergeten ;) en waar heel dames 1 het 'OKÉ' wil inzetten , begint hij erg enthousiast: JOEEE. We keken hem erg vreemd aan moesten hard lachen (hij kon er zelf ook om lachen hooor!)