Zaterdag 26 januari was het de beurt voor MB1 om een wedstrijd te spelen tegen Jola Olympus. Zoals trouwe lezers van ons weten, hebben we vorige week 1-3 gewonnen van hun. Het is een best gelijkwaardige tegenstander dus.
Na de uitloop van de korfbal, konden we beginnen met de wedstrijd. Het beginfluitje ging af en we bouwden een kleine voorsprong op. Dit hielden we niet heel lang vol. De tegenstander kwam wat meer in haar spel en wij begonnen hier en daar wat onnodige foutjes te maken. Na wat time-outs, wisten we wat we moesten doen, winnen natuurlijk! We hadden bijna de hoop opgegeven toen we het scorebord zagen. Daar stond namelijk aangegeven dat we 20-24 achterstonden. Gelukkig hadden we een serviceserie waardoor de stand op 25-24 kwam te staan. Het ging erg gelijk op, waardoor het erg spannend werd, maar deze set is toch gewonnen door ons. Toen kwam de tweede set, hier pakten wij een voorsprong die we de gehele set volhielden. Na wat lekkere setjes van Nina en prima aanvallen vanuit ons, hebben we deze set gepakt. Op naar de volgende set! Deze set leek veel op de 3de set van de vorige wedstrijd. Door gemakzucht lieten we Jola in het spel komen. Dit zette ons op het eind wel even op scherp. Hier kwamen we gelukkig wel snel genoeg achter.

Maar toch ging het nog even fout in de 4de set, we werden namelijk op scherp gezet door Leon en Martijn. We wilden er alles aan doen om ook deze set te winnen en dus de 5 puntjes te pakken. We gingen gelijk op, maar deze keer kwam er wel een 4-0 als eindstand! :)