Giessenburg, 2 februari 2019.

Vanmorgen verzamelden we al vroeg om 09:15 uur bij sporthal de Wielewaal. We vertrokken daar vandaan voor de 2 competitiewedstrijd naar Giessenburg om te spelen tegen Vridos. Ons team bestond uit: Sanne, Rebecca, Esther en Thirza. Allemaal fanatieke dames dus. Ik, Sanne, was de aanvoerder van vandaag. Dat was erg leuk.

We hebben warm gelopen (best wel lang vond ik) voordat we aan de wedstrijd begonnen. Het andere team bestond trouwens alleen maar uit jongens die vorig jaar al kampioen zijn geweest op niveau 5. De eerste set verloren we met 25-8, oeps dat was even schrikken. De 2 set ging al een stuk beter, maar ook die hebben we verloren met 25-21. De tegenstander was toch echt wel beter en wonnen ook de 3e en 4e set (25-6 en 25-5) van ons.

Volgens mij ging het al beter dan de eerste wedstrijd. We speelden al meer in 3-en waardoor ook wij een paar keer een extra punt kregen.

Ook hebben we nog geleerd om als wij de service hadden, met zijn 3-en voorin bij het net te gaan staan. Als de bal dan terug over het net kwam, konden we hem gelijk blokken of terugspelen. Het was een leerzame wedstrijd en volgende keer zijn we weer beter dan vandaag. Goed weekend verder allemaal.

Groetjes,
Sanne Kraaijveld

P.s. Het team kreeg nog een complimentje van de coach van de tegenpartij omdat we al zo goed en vaak in drieën speelden, dat deed haar team niet bij hun 2e wedstrijd.