2 februari moesten wij een wedstrijd spelen tegen Breda. Tijdens het inspelen, met een lekker muziekje op de achtergrond, zagen we al dat ze best wel goed waren. Vooral de service was erg goed, tenminste tijdens het inspelen.

We gingen als nog positief de wedstrijd in, maar we merkten gelijk al dat de service echt heel moeilijk was. Ook scoorde Breda bijna elke bal, dus elke servicepass die we wel hadden ging weer makkelijk over het net heen en Breda scoorde dan zo het punt. Het was ook niet heel leuk om naar te kijken, want heel enthousiast waren we niet. De punten die we hadden, het waren er maar 8, zijn de ballen waarbij Breda fouten had gemaakt. Dus niet een hele goed start...

De tweede set. We wilden zeker een puntje pakken, dus we zouden er alles aan doen om deze set te winnen. In het begin ging het eigenlijk vrij goed. Ook omdat we erg enthousiast waren en elk puntje echt vierden! We stonden af en toe voor en gingen gelijk op in deze set. Maar toch de kleine foutjes aan onze kant en de goede service van Breda zorgde ervoor dat Breda deze set als nog pakte, 22 - 25. 

Op naar de derde set, omdat we in de tweede set zo dichtbij waren gekomen wilden we deze set natuurlijk winnen. Maar de derde set verliep bijna hetzelfde als de tweede set. In het begin ging het goed, maar aan het einde was Breda toch echt beter. Dus ook deze set verloren. 

Over de vierde set valt niet heel veel te vertellen. We zakten allemaal in en Breda was erg goed aan het spelen. Ook waren we echt niet meer enthousiast.  Dus helaas ook deze set verloren met 9-25.

Dus 0-4 verloren, helaas. Volgende week moeten we in Breda spelen en we hopen zeker dat we sowieso 1 puntje pakken! 

Groetjes,

MB1!