Met de auto over het fietspad… klinkt erg gek, en dat was het ook. Over smalle eenrichtingsweggetjes en een fietspad reed Dames 1 afgelopen zaterdag midden in een woonwijk in Goirle. Na wat gestoei met de tomtom die nog niet helemaal snapte hoe de woonwijk nu eigenlijk in elkaar stak, wisten we uiteindelijk ‘’de Frankenhal’’ te vinden, waar we Dunamis DS2 zouden treffen.

Over de wedstrijd zelf zullen we maar niet al teveel vertellen, met een 3-2 winst op de nummer acht waren wij zeker niet tevreden. Het was een rommelige wedstrijd waarin we meer tegen onszelf hebben staan spelen, dan tegen onze tegenstander. Af en toe een mooie servicereeks waarin we wat punten wisten te scoren maar in de derde en vierde set was dit niet genoeg om Dunamis te overtreffen (15-25 en 19-25), in tegenstelling tot de eerste en tweede set die we beide met 25-19 wisten te winnen. Onze energie was op, we waren niet scherp en met de passing zijn deze wedstrijd toch wel de meeste missers gemaakt.

Het kwam deze wedstrijd dus aan op de vijfde set, we konden niet terug komen in Hardinxveld met het nieuws dat we hadden verloren van de nummer 8 en dat lieten we ook zeker niet gebeuren. We wisten punt na punt te scoren. Aan het eind van de set lieten we Dunamis voor het mooi nog iets te dichtbij komen, maar met een mooie bal van Anne Fleur die netjes achterin het veld bij de tegenstander viel, wisten wij de set te pakken en toch met een 3-2 winst terug naar Hardinxveld te rijden. Dit keer niet over het fietspad, maar wel langs de Mac.

Vrijdagavond hebben wij een kans om deze wedstrijd goed te maken. Om half negen zal Serve’68 tegenover ons staan in de Wielewaal. Als jullie ons nu allemaal aan komen aanmoedigen gaan we misschien wel een keer goed spelen ;) Tot vrijdag!