Afgelopen zaterdag mochten wij opnieuw spelen tegen Sliedrecht sport. We hadden er allemaal veel zin in. We wisten dat we een sterke tegenstander hadden; Sliedrecht staat namelijk eerste in onze poule. Dit keer was Leon er niet bij en moesten we het doen met alleen Martijn.

Na het omkleden, wachten, inspelen en wat druiven en Dextro waren we er helemaal klaar voor. Alle sets gingen ongeveer hetzelfde. Gelukkig kwamen we telkens boven de tien punten uit. De tegenstander was duidelijk sterker, maar ook wij maakten mooie punten. Zo zaten er wat mooie blokjes en services tussen. Ook de tegenstander had een goede service, wat wel een bloedneus opleverde. We hebben wel een aantal keer fout geserveerd, wat jammer was. Toch bleven we ons best doen en op een gegeven moment stonden we zelfs 5 punten voor op Sliedrecht. Helaas haalden ze ons later weer in.

We waren deze wedstrijd erg enthousiast en blij met elk punt. Ook waren we natuurlijk blij met Martijn als hoofdcoach.

Aanstaande zaterdag spelen wij een wedstrijd uit tegen Voltena. De vorige keer hebben we al een setje gepakt tegen deze tegenstander. Zaterdag hopen wij er natuurlijk meer te pakken en misschien wel te winnen!

Groetjes!

Meisjes B1