Welkom bij weer een verslag van onze mannen van OKK.
Afgelopen donderdagavond hebben wij een wat zwaar beladen wedstrijd in Groot-Ammers gespeeld.
Met (toen nog) drie wedstrijden te gaan en een mogelijk kampioenschap voor ogen, wisten we dat dit een erg belangrijke wedstrijd was. Met evenveel punten en een wedstrijd minder dan onze rivaal van dit seizoen was elk punt mooi meegenomen dachten we.

De opdracht was simpel en gebruikelijk: eigenspel spelen, dan win je. En met die overtuiging begonnen we dan ook aan de wedstrijd met Michel, Patrick, Leon, Bart, Wouter, en Sam in de basis.
De set verliep vrij gemakkelijk, we konden aardig wat service druk brengen, en de pass lag goed. Enige puntje was dat we zo af en toe een serie tegen kregen. Een aantal mannen van WIK had een lastige serve waar we zeker later in de wedstrijd minder grip op kregen. De tweede set leek veel op de eerste, veel ketsers aan de kant van WIK wat resulteerde in een boel boze koppen en grof taalgebruik. Met Martijn op de dia, en Jos in het achterveld om de kanonskogels van de buitenaanvallers van WIK tegen te houden wonnen we ook de derde set.

En dan, de beruchte vierde set, deze werd keihard verloren. Verder maak ik er geen woorden vuil aan.

Noteer vast in de agenda voor als u dat nog niet gedaan heeft: 12 april, half 9 in de Wielewaal. Wij vieren dan een feest met muziek en drank. Komt allen!