Hallo lezers! 30 maart speelden wij onze een na laatste wedstrijd van het seizoen tegen de nummer 2, Voltena. Voor de trouwe lezers en supporters weten jullie dat we de vorige wedstrijd tegen hun 1 setje hadden gewonnen. Met goede moed, om weer een setje te winnen, reden we naar Nieuwendijk.
Na wat Duitse Apres-ski inspeel muziek konden wij, tegelijk met de wedstrijd naast ons van Heren 5, beginnen.

De wedstrijd ging van start. Judith begon met serveren en ze serveerde gelijk 2 headshots! Een mooi en leuk begin van de wedstrijd. Deze set ging eigenlijk best wel goed. We waren enthousiast, maakte mooie punten en weinig fouten. Maar Voltena staat niet voor niks tweede en dat merkte we ook heel goed. Zo bleken ze toch nog een beetje beter te zijn. Het werd 25-21.
Toen ging de tweede set van start. Het ging eigenlijk niet heel anders dan in de eerste set, de opstelling was hetzelfde, we maakten nog steeds mooie punten en het enthousiasme was zeker nog wel aanwezig. Helaas hebben we deze ook niet gewonnen, 25-18.
De derde set. Het begin van deze set ging erg goed en we gingen redelijk gelijk op. Tot dat Voltena een goeie serviceserie had. Wij hadden erg veel moeite met deze service en daardoor ging de pass alle kanten op. Judith (spelverdeler) rende het hele veld door. Na een tijdje hadden we het wat meer onder controle, maar dit was niet genoeg. We hadden nu een achterstand van 18-10. We hebben toch nog 6 puntjes gemaakt en zo was de eindstand van deze set 25-16
We wilden net zoals de vorige keer de vierde set winnen. We kwamen eigenlijk best dicht in de buurt. Op een gegeven moment was het 22-24, setpoint voor ons!
Helaas wisten we dit niet vol te houden. Het werd 24-24. Het werd nog even heel spannend, maar uiteindelijk heeft Voltena toch met 28-26 gewonnen. Helaas een 4-0 verlies voor ons, maar het was toch een hele goede wedstrijd!

Volgende week is onze laatste wedstrijd van dit seizoen in Tilburg. We hopen dan een paar puntjes te pakken!

Groetjes,
MB1