Het is u misschien al opgevallen dat er een lange tijd geen dames-1-verslagen meer zijn verschenen op de website. Dit is geen fout van onze webmaster, maar die van onszelf. Er zijn namelijk na 30 november helemaal geen verslagen meer geschreven. In de tussentijd is er veel gebeurd:

·         Er is Sinterklaas gevierd (op 21 december)
·         Er zijn leuke ‘’team-songs’’ ontdekt (teveel om op te noemen)
·         2019 is veranderd in het getal 2020 (in de nacht van 31 december op 1 januari)
·         Spelers hebben eruit gelegen vanwege een blessure (Zoë, Quinty, Judith)
·         We zijn 2 keer afgereisd naar het verre Zeeland (YVC en Ardito)
·         Judith heeft het ‘’Arditovirus’’ opgelopen  
·         Er is een nieuwe trainer op de maandagen (Roy Kroon)
·         We hebben 6 wedstrijden gespeeld (allemaal verloren…)

Afgelopen vrijdagavond 21 februari stond Apollo DS1 tegenover ons in de Wielewaal. Voor bijna heel Okk’70 was dit een volleybalvrijweekend, alleen DS 1 en MA 1 zouden spelen. Judith, Rachel en Esther hadden dus ‘’geluk’’, zij mochten toch 2x dit weekend… Na het inspelen mocht ons talent van de week, Susan, de eerste bal serveren en ook meteen proberen een punt te scoren. Daarna liet ze het verder aan ons over. We zaten lekker in de wedstrijd en wisten de eerste set te pakken van de nummer 4 uit onze competitie. Set 2 ging naar Apollo… Positief blijven en op naar set 3, die wij wel weer wisten te winnen. Helaas was de vierde set weer een weggevertje en pakte Apollo de punten. In de vijfde en beslissende set, was de energie op bij ons. Apollo scoorde te makkelijk een wist de voorsprong die ze hadden steeds verder uit te bouwen tot 11-1. Met zulke setstanden wilden wij de laatste set natuurlijk niet verliezen. We kwamen nog wel wat terug, maar niet genoeg om de wedstrijd nog te winnen. Met een eindstand 7-15 won Apollo. Ook deze wedstrijd was ons spel net niet goed genoeg om een overwinning te behalen, net als alle voorgaande wedstrijden. Na de wedstrijd werd er nog wat nagebabbeld in de foyer onder het genot van een drankje en snackjes.

Beetje bij beetje wordt het spel steeds beter en raken we meer op elkaar ingespeeld, maar of dit snel genoeg gaat om toch een plek in de eerste klasse te behouden blijft onzeker. Met nog 7 wedstrijden op de teller is het zeker niet onmogelijk, maar dan moeten we nu wel echt setjes gaan pakken. Ondanks het verlies van deze wedstrijd weer 2 puntjes erbij. Hiermee staan we nog steeds op de 11de plek en dat is in de tussentijd (vanaf 30 november) niet veranderd.