Beste Volleybalvrienden,

We hopen dat het met jullie allen goed is. Blijf gezond en let een beetje op elkaar. Hierbij wat informatie en updates rondom het Coronavirus. Het is een heel lijstje, maar lees het door tot het eind! Veel gaat nu niet door, maar de plannen blijven staan! En stel je vragen gerust.

Trainingen & Competitie

 • De trainingen zijn in ieder geval t/m 28 april afgelast, dit zal geen verassing zijn
 • De Nevobo heeft ondertussen bepaald wie er promoveren en degraderen. Dit is te zien in de App voor ieder team. H1 en D1 handhaven zich beiden.

Contributie / kledingplan / Competitiegeld

 • Omdat wij onze zalen kunnen teruggegeven zonder kosten (mits tijdig aangegeven), heeft deze crisis (zeer waarschijnlijk) een positief effect de begroting
 • Er is besloten om in April nog contributie te incasseren, waarna een beter beeld is van de stand van zaken. Dan zullen (eventuele) overschotten verrekend worden door maand(en) geen contributie te incasseren.
 • Normaalgesproken wordt het kledingplan en competitiegeld in mei geïncasseerd. Dit wordt gezien de situatie verplaatst naar oktober.
 • Wij horen wel graag voor 1 mei als je je lidmaatschap zou willen opzeggen, of omzetten naar verenigingslid. Dat is het moment dat we de nieuwe teams inschrijven en dus competitiegeld moeten betalen.

(Nieuwe) kleding

 • De acties waren in volle gang om volgend jaar volledig in het nieuw te starten. Dit wordt weer opgepakt zodra het kan, maar goede kans dat we pas in de loop van het seizoen nieuwe tenues hebben.
 • De bestaande tenues graag goed bewaren. Deze mogen gewoon blijven bij de persoon die ze nu in bezit heeft. Geen noodzaak hier nu iets mee te doen.

Algemene Ledenvergadering

 • De ALV was gepland op 9 juni. Vooralsnog laten we die staan, waarbij de kans zeer groot is dat hij verschoven moet worden. In dat geval zal dit waarschijnlijk het begin van het nieuwe seizoen worden. Bestuurswisselingen zullen dan pas plaatsvinden.

  Jubileumactiviteiten

 • Wij van de jubileum commissie zijn al geruime tijd bezig met de organisatie van het jubileum jaar waarin wij als volleybalvereniging ons 50 jarig bestaan mogen vieren! Een eerste aftrap werd gegeven met de geslaagde Seventies party en in de eerste week van juni zou dat een groots vervolg krijgen met de jubileum feestweek. Het programma voor de feestweek zag er schitterend uit met daarin een school volleybal toernooi, tentenkamp voor jeugd uit de regio, bedrijven volleybal toernooi en natuurlijk een grootste afsluitende feestdag voor alle (oud)leden en sponsoren. Dit alles zou buiten gaan plaatsvinden op het terrein van Korfbalverenging Vriendenschaar.
 • Maar helaas en in deze tijden niet verrassend; deze feestweek kan nu niet doorgaan. Op dit moment is er nog teveel onzekerheid hoe de situatie tegen die tijd zal zijn. In overleg met het bestuur van onze vereniging hebben we helaas moeten besluiten om deze feestweek voor dit jaar niet door te laten gaan. Met de nadruk op dit jaar want die feestweek gaat er wel komen! De commissie blijft bestaan en we gaan er alles aan doen om volgend jaar alsnog een schitterende week te organiseren. Wellicht dat we dit najaar nog wel een feestavond organiseren maar daarover volgt later nog informatie.

Een hartelijke groet namens het bestuur en JubCom

Johan van den Bergh

Secretaris OKK’70