Zo aan het einde van het seizoen hebben we nog een leuke verrassing! Aanstaande woensdag 8 juli geven Raisa Schoon en Katja Stam een clinic op de beachvelden. Voor het project TeamNL Beach Tour gaan de beste beachvolleyballers van Nederland het hele land door om bij volleybalverenigingen clinics te geven en ook OKK’70 mag een aantal beachvolleybalsters welkom heten. Zorg dus dat je erbij bent!

Wat is de TeamNL Beach Tour?
“Het begon allemaal met een idee van onze bondscoach Victor Anfiloff”, legt topbeachvolleyballer en projectleider Christiaan Varenhorst (30 jaar) uit. “We zijn door de coronacrisis voor het eerst een hele zomer in Nederland en dat biedt ons de kans om eens iets terug te geven aan de jeugd, beredeneerde hij. Zo is het balletje gaan rollen en is TeamNL Beach Tour tot stand gekomen.”

TeamNL Beach Tour voor volleybalverenigingen
De TeamNL Beach Tour richt zich volledig op de volleybalverenigingen van Nederland. Een vereniging kan een clinic aanvragen, en dit kan zelfs gecombineerd worden met een echte training van Beachvolleybal Team Nederland op locatie bij de club. Op die manier krijgen jonge talenten niet alleen tips & tricks van de professionals, maar ook een inkijkje bij een echte topsporttraining.

Clinic bij Volleybalvereniging OKK’70
Ook onze vereniging mag zich verblijden met de komst van twee beachvolleybalspeelsters. Op woensdag 8 juli zullen er twee clinics plaats vinden voor de jeugd van CMV6 tot en met A-jeugd. Een unieke ervaring waar je bij wilt zijn! De indeling en tijden zijn als volgt:

Woensdag 8 juli:
18:00 tot 19:00 – CMV6, Meisjes C1, Meisjes C2 en MeisjesB2
19:00 tot 20:00 – Meisjes B1, Meisjes A1, Meisjes A2, Jongens A en Jongens B

Meld je aan en wees erbij!
Wil jij erbij zijn? Geef je dan uiterlijk zondag 5 juli op bij jouw trainer en leer de kneepjes van een het beachvolleyballen van een professional!