Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo for www.okk70.nlimages failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/okk70.nl/httpdocs/functions/meta_functions.php on line 52

Warning: getimagesize(https://www.okk70.nlimages/crop-nieuws/avatar/1321197574.jpg): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo for www.okk70.nlimages failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/okk70.nl/httpdocs/functions/meta_functions.php on line 52

Een nieuw seizoen met nieuwe mensen.

16 september, 2012
Meisjes B2 Teampagina
...
Hallo iedereen, Onze eerste wedstrijd van het seizoen ging redelijk goed. We hadden een sterke tegenstander en nieuwe mensen, maar toch pakte we een set! We speelde het systeem 2-4, het was niet de bedoeling dat we dat zouden spelen met de B2, maar er waren maar 2 nieuwe mensen die meededen en we dachten dat het wel zou lukken. Ik zal de nieuwe team leden even aan u voorstellen: Eva Eckhardt, Lisanne Lock en Annick. Ook speelt Janneke, na een seizoen niet mee te kunnen doen door blessuren, weer mee. Annick kon jammer genoeg niet mee doen, doordat ze nog niet ingeschreven staat bij de nevobo. Toch was ze aanwezig en heeft ons aangemoedigd. Lisanne was jammer genoeg afwezig. Ellen van der Vlies heeft ons gecoacht en Ina van Vliet was de scheidsrechter. In de 1e set stonden Anna-Sophie, Christel, Eva, Rachel, Janneke en Jorinde in het veld. We moesten nog even inkomen en wennen aan de tegenstander, jammer genoeg verloren we deze set met 8-25.=( De 2e set stonden Rachel ,Tinke, Eva, Arriėtte, Janneke en Aline in het veld. We begonnen vrij goed, hadden een goede serves, hadden een goede paas, set-up, aanval. Toch was de tegenstander net iets sterker en bleven we achter. Bij een stand van 16-19 vroeg Ellen om een time-out en sprak ons bemoedigend toe en gaf ons tips om nog beter te kunnen spelen. Daarna ging het nog beter; we stonden voor! De tegenstander werd een beetje bang en vroeg om een time-out bij een stand van 21-20. Janneke had een prachtige serves en sloeg ons puntje voor puntje dichter naar de over winning. De laatste bal ging er overheen en we wonnen de set met 25-20!!=D De 3e set: Rachel, Christel, Eva, Anna-Sophie, Janneke en Jorinde stonden klaar om de volgende set ook te winnen. Maar zo makkelijk ging het niet de tegenstanders deden extra hun best en waren net iets sterker dan wij. We stonden 5-15 achter bij de 1e time-out en het verbeterde niet echt. Uiteindelijk verloren we de set met 9-25.=( De 4e set ging weer beter. Anna-Sophie, Janneke, Aline, Arriėtte, Tinke en Eva stonden in het veld, met nieuwe moet om deze set ook te pakken en dat de 5e set ook te winnen. Het ging goed, eerst stonden we een beetje achter maar na de time-out ging het weer beter. Uiteindelijk stonden we gelijk door een mooie serie opslagen van Arriette; 18-18. Maar de tegenstander nam een time-out en daarna ging het net ff wat minder goed. Toen het 21-24 stond nam Ellen nog een time-out, dat hielp een klein beetje we pakte nog 1 puntje maar we verloren de set met 22-25.=,( Toch vond ik het een mooi begin van een nieuw seizoen. Weer ff inkomen, wennen aan de nieuwe teamleden en de nieuwe mensen aan het wedstrijden spelen. Als we op dit niveau door gaan en waarschijnlijk ook nog beter worden, maken we nog best wel kans op een hoge plaats in de competitie. Geschreven door Aline van Houwelingen, namens de Meisjes B2