Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo for www.okk70.nlimages failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/okk70.nl/httpdocs/functions/meta_functions.php on line 52

Warning: getimagesize(https://www.okk70.nlimages/crop-nieuws/avatar/1352026219.jpg): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo for www.okk70.nlimages failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/okk70.nl/httpdocs/functions/meta_functions.php on line 52

Moeizame overwinning

4 november, 2012
Dames 2 Teampagina
...
Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover, we speelden onze eerste thuiswedstrijd dit seizoen. En daarnaast waren we als team compleet. Dat betekende dat we eindelijk voor een nieuwe team foto konden zorgen. Na kort inspelen konden we vervolgens vol goede moed aan de wedstrijd tegen Molenwiek. We begonnen net als onze tegenstander rommelig aan de wedstrijd. Er was wat onduidelijkheid onderling en dat leidde tot een kleine achterstand. Na een time-out stond iedereen weer op de goede plek en gingen we wat beter spelen. Het bleef de gehele eerste set dicht bij elkaar liggen, maar uiteindelijk kregen we een kleine voorsprong en wisten we de set met 25-21 binnen te halen. De tweede set was in veel opzichten een kopie van de eerste. Zij speelden slordig en wij gingen daarin mee. Opnieuw kregen we een kleine voorsprong en konden we de set winnen. De derde set was een ander verhaal, vanaf het begin liep het niet. Het spel was onrustig en slordig, we keken de gehele set tegen een achterstand van 5 punten aan. Na 2 time- outs en een wissel kwamen we nog wel dichtbij, maar we moesten deze set met 25-23 aan Molenwiek laten. De vierde set wilden we alles op alles zetten, maar we begonnen opnieuw onrustig. En we keken al snel tegen 5 punten achterstand aan. Na opnieuw een time-out konden we ons betere spel oppakken begon het weer te lopen. Deze set wisten we uiteindelijk met 25-19 te winnen. Gelukkig 3-1 winst, maar het spel moet beter! Grappig detail, in Nieuw- Lekkerland spelen ze blijkbaar met hele bijzondere ballen. Want ze vonden onze ballen niet van goede kwaliteit, dit konden geen echte ballen zijn. Het zat ze zo dwars dat dit zelfs een opmerking op het wedstrijdformulier waardig was. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat we tijdens de uitwedstrijd moeten verwachten. Eerst staat vrijdag 16 november de wedstrijd tegen de huidige nummer 1 op het programma. Om 19.45 uur in de Appelgaard, support kunnen we dan zeker gebruiken!

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!
...

Arjen 4 november 2012, 15:30

reply
Ze houden in Nieuw-Lekkerland blijkbaar van harde ballen. Lees het wedstrijdverslag van Heren 4 maar!!