Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo for www.okk70.nlimages failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/okk70.nl/httpdocs/functions/meta_functions.php on line 52

Warning: getimagesize(https://www.okk70.nlimages/crop-nieuws/avatar/1389689783.jpg): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo for www.okk70.nlimages failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/okk70.nl/httpdocs/functions/meta_functions.php on line 52

Wint met 3-1

16 februari, 2014
CMV 5 Teampagina
...
Met een klein team(Judith en Niek zijn op vakantie) werd er dit weekend afgereisd naar Zaltbommel om daar de wedstrijd tegen Phoenix te spelen. Na het inlopen en inspelen werd de tos gewonnen en kon de wedstrijd beginnen. De 1e set begon vrij moeizaam, wat leidde tot een 19-10 achterstand. En toen begon het goed te lopen, er werden veel punten behaald door een goede opslag en ook het 3x spelen begon goed te gaan, zodoende werd er een setwinst behaald van 23-25. De 2e set ging lang gelijk op maar werd gewonnen met 22-25. In de 3e set werd al snel een voorsprong opgebouwd, maar na een snelle time out van de tegenstander bleef het tot het einde van de set vrij spannend maar ja hoor, ook deze set werd niet uithanden gegeven en het werd 20-25. Zodoende was dit de eerste winstpartij en kon de 4e set vrijuit gespeeld worden, deze set was een beetje stuivertje wisselen(5-10,15-12,18-19) maar werd verloren met 25 -21. Op naar de volgende wedstrijd in de Wielewaal!!

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!
...

J.aan de Wiel 22 februari 2014, 8:58

reply
Goed gedaan, het zat er reeds aan te komen. Er volgen nog meer gewonnen wedstrijden. Succes in de wielewaal.