Wedstrijd tegen ODI MA 1 - 3-2 winst ! (foto's)

20 oktober, 2015
Meisjes A1 Teampagina
...

Afgelopen vrijdagavond 16 oktober hebben wij, meiden A1, sinds lange tijd weer eens een wedstrijd gewonnen! Dat was wel een verslagje waard leek ons zo (eigenlijk vooral Johan). We speelden onze derde wedstrijd met ons “nieuwe” team en het is dus nog aardig wennen maar het gaat al een stuk soepeler. We waren vastbesloten deze wedstrijd te gaan winnen. Het was een goede tegenstander, maar we konden ze aan. De eerste set ging redelijk maar er zat niet veel pit in aan onze kant van het net. Dit was ook te merken aan de punten. De eerste set eindigde dan ook in een verlies van 17 tegen 25 punten. Toch bleven we gemotiveerd, alles kon nog! De tweede set ging al iets beter. We kregen iets meer energie en begonnen langzaam aan punten te pakken, maar toch verloren we de set met 21-25. De derde set moesten we ons toch echt gaan bewijzen. Na een korte peptalk konden we er weer tegen aan. Er werd goed gecommuniceerd en we speelden lekker. We maakten het uiteindelijk wel iets spannender dan nodig was, maar we hebben de set met 25-23 gewonnen! De vierde set begonnen we daarom vol goede moed in de zelfde opstelling. Tot halverwege de set ging het prima maar daarna nam de tegenstander toch een aardige voorsprong. Na een paar onverwachte wissels kregen we de smaak weer te pakken en hebben we de set toch nog weten te winnen met 25-20. Dus ook in de vijfde set moesten we nog even gaan knallen. We zaten lekker in het spelletje en eigenlijk alles ging wel goed. Dus we stonden na een paar goede ballen en spannende rally’s 14-13 voor. Een bal werd door de tegenstander geslagen en was uit toch?! Daar waren de meningen duidelijk over verdeeld, haha. De scheidsrechter vond van wel en dat maakte de stand 15-13 voor OKK! En of de bal echt uit was zullen we nooit weten…