Verslag 28 november 2015

1 december, 2015
Meisjes C1 Teampagina
...

We moesten deze zaterdag een wedstrijd tegen Next Volley Dordrecht in Dordrecht. We moesten spelen in de sporthal de Dijk. Toen we bij Papendrecht over de brug naar Dordrecht moesten, ging de brug natuurlijk precies open. We hebben toen 10 minuten voor de brug gestaan.

We waren met z’n zevenen: Hanna, Zoë, Willemijn, Tirsa, Emma, Sara en Judith uit de CMV was ook mee.

In de eerste set gingen we erg lekker. Die wonnen we met 09-25. We gaven erg mooie passes. En onze serves waren ook erg goed. De tweede set wonnen we ook maar we gaven meer weg aan de tegenstander. We hebben die set gewonnen met 14-25. De derde set zag je wel dat de concentratie iets minder werd. We werden wel steeds fanatieker. We worden echt goed gecoacht door André. Steeds als het iets minder met ons ging, ging hij ons weer erg motiveren. De derde set wonnen we met 15-25.

De vierde set ging onze concentratie erg naar beneden. De tegenstander kwam helemaal terug en haalde ons in. Het was een soort van nek-aan nek race. het was elke keer als de tegenstander een punt haalde, haalde wij weer een punt. Uiteindelijk stond het 23-22 voor ons. Maar  Next Volley haalde weer een punt. De laatste punten waren we erg fanatiek. Het was erg spannend. We wonnen uiteindelijk met 26-28!

We staan nu tweede. Op 12 december moeten we weer in wedstrijd in de Wielewaal.

Groetjes MC1.

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.