Verslag uitwedstrijd VIA

25 september, 2017
Meisjes A1 Teampagina
...

Vandaag moesten we om 10 uur bij de wielewaal verzamelen waar de moeders van Emma en Quinty moesten rijden. De auto's zaten ook gauw vol waardoor Johan heel top zei, ik ga op de fiets en het is een behoorlijk stuk fietsen. Nou ja daar gingen we dan met ze alleen op weg naar Arkel, waar we onze wedstrijd moesten spelen tegen via ma 1 om kwart voor 11. We begonnen met inlopen en daarna mochten we gaan begonnen met de nummers 7 Quinty 3 Sara 4 Lisanne 6 Emma 8 Anne Fleur en de nummer 11 Lieneke in het veld en Quinty als aanvoerder. De eerste set wonnen we met 25-27 het was best spannend, maar door naar de 2e set waar ook heel goed werd gespeeld met in het veld: nummer 3 Sara, 7 Quinty, 4 Lisanne, 8 Anne Fleur, 6 Emma en nummer 1 Laila . Zo begonnen we deze set waarin er ook weer goed werd gespeeld en we wonnen met 25-16, best wel netjes gedaan.

Set 3. Nu begonnen we met 4 Lisanne, 2 Myrte, Myrte was nog wel een beetje ziek maar toch echt knap dat ze mee ging ondanks dat ze ziek was, 6 Emma, 8 Anne Fleur, 1 Laila en de nummer 11 Lieneke in het veld en we verloren helaas met 25-16.

Dus op naar de 4e Set, hier begonnen we met nummer 1 Laila, 7 Quinty, 8 Anne Fleur, 4 Lisanne, 6 Emma, 3 Sara en ook deze set ging niet heel lekker. Waardoor Emma het niet meer zag zitten en even op bank moest zitten, we verloren met 25-17.Hierdoor speelden we de 5e set die begonnen we met 3 Sara, 4 Lisanne, 2 Myrte 11 Lieneke, 8 Anne Fleur, 7 Quinty helaas ging ook deze set verloren we, 15-8, dus ging de wedstrijd met 3-2 verloren.

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.