Zaterdag 20 januari speelden wij (mc1) tegen de Meteoor een uitwedstrijd in Gorinchem om 3 uur verzamelde we bij de Wielewaal en vanaf daar vertrokken we richting Gorinchem. We speelden eerst op verschillende manieren in en om 4 uur begon dan echt de wedstrijd.

De eerste set begon met Lieke (CMV6) op de bank. We begonnen heel goed, maar de tegenpartij speelde heel veel ballen er in 1 keer overheen, daardoor konden we zelf niet aanvallen en jammer genoeg verloren wij die set met 15-25. De tweede set ging al iets beter maar toch gingen er nog veel ballen in 1 x overheen. De tegenpartij won deze set dus weer deze keer met 19-25.

De derde set ging al veel beter, we begonnen meer in drieen te spelen en daardoor konden we meer aanvallen en maakte we veel meer punten we wonnen die set met een stand van 18-25. In de vierde set wilde we dit doorzetten en dat lukte we bleven veel in 3e spelen daardoor konden we vaak aanvallen en maakte we weer veel punten en we wonnen ook deze set. De eindstand was 16-25.

Het stond 2-2 dus kwam er een 5e set. We hadden de vorige 2 sets gewonnen en zaten er dus goed in. Met veel positieve energie gingen we de wedstrijd in we hoefden in de 5 e set maar tot de 15 en we kwamen al snel op een grote voorsprong te staan doordat we veel in 3e speelden en dus konden aanvallen we wonnen deze set met 15-11 en wonnen daarmee dus de wedstrijd!

We hopen de volgende wedstrijden ook weer zo goed te spelen, komen jullie kijken zaterdag 3 februari? Om 11:15 spelen we in de Wielewaal.