Vrijdag 16 maart was er dan eindelijk weer een wedstrijd voor Meisjes A, na 4 weken geen officiële wedstrijd te hebben gespeeld. Wel werd er afgelopen dinsdag nog een oefenwedstrijd gespeeld tegen meisjes B van Okk, helaas voor ons was MB super scherp en werd deze wedstrijd met 0-5 verloren. Op naar vrijdag!
Onze wedstrijd was dit keer tegen Via, dit team staat onderaan in de competitie maar dat wil natuurlijk niets zeggen. De eerste set starten we met Laila en Hillianne op de bank, en Judith Timmer was aanwezig als extra aanvulling vanuit MB. Super dat ze ook deze wedstrijd weer met ons mee wilde doen. Er zaten heel wat mensen op de tribune, dat maakt het altijd weer wat leuker om te spelen. De eerste set hadden wij met name een sterke service, hadden wij ook wel wat moeite met de pass, maar speelden verder best goed. Halverwege de eerste set kwam Hilliane er nog in voor Lieneke. We wisten de set uiteindelijk te winnen met 25-9.
De tweede set zaten Lisanne en Sara op de bank, we speelden best goed, en wonnen ook deze set uiteindelijk met 25-21
De derde set vertelde Johan ons dat we vooral goed achter de blokkering moesten zitten, dit bleven we goed proberen. Bijzondere actie deze set nog van Lisanne door naar een bal te duiken, die ze uiteindelijk miste, maar deze gelukkig ook uit bleek te zijn…. Set 3 werd met 25-20 gewonnen.
Set 4 was het dan eindelijk zover dat Judith in het veld kwam, als passer/loper voor Emma. Ook deze set werd met 25-23 gewonnen, en eindigde deze wedstrijd in 4-0 voor Meisjes A van Okk’70.
Op dit moment staan we 3e in de competitie, we zullen er de komende wedstrijden alles aan doen om nog beter te gaan volleyballen met elkaar.

Liefs #6