Aan het begin van dit seizoen begonnen wij, meisjes A, aan een nieuwe uitdaging. De hoofdklasse. We hebben veel plezier gehad dit seizoen en we zijn ontzettend gegroeid. Zowel individueel als team. We speelden met ups-and-downs deze competitie uit.

Onze laatste wedstrijd was zaterdag 21 april. We moesten deze wedstrijd tegen Next Volley Dordrecht. Op papier zouden we deze wedstrijd makkelijk moeten winnen, maar dat is in theorie. In praktijk moesten wij daar ook nog eventjes voor zorgen.

Toen we de zaal inkwamen, was meisje B1 nog bezig met hun wedstrijd. Na hun aangemoedigd te hebben, was het onze beurt om nog voor 1 keer in deze samenstelling te gaan knallen. We hadden er allemaal super veel zin in, ondanks dat het warm was in de zaal. Door onze sterke service en harde aanvallen kwamen we op een grote voorsprong en wonnen we deze set met 25-10

De tweede set gingen we iets minder sterk van start en gingen we teveel met de tegenpartij meespelen. Toch vonden we onze eigen spel weer terug en wonnen we met 25-20.

De derde set is de beruchtste set. Ook bij ons was de concentratie ver te zoeken. De ballen gingen alle kanten op en de aanvallen lukten niet. Maar know way dat wij zouden verliezen van Dordrecht. We knokten ons terug en aan het einde werd het nog even spannend door een aantal foutjes die konden worden voorkomen, wonnen we op het nippertje met 25-23.

Toen begonnen we aan de laatste set, de laatste set van dit seizoen, de laatste set voor sommige in de jeugd. Helaas kunnen we niet voor altijd jong blijven. Ook deze set was aan het begin weer een soort ping-pong met de punten. We kregen de grip niet op de slecht aan gespeelde ballen van de tegenpartij. Na een pap-talk van Johan kregen we weer zelf vertrouwen en kwamen we weer in de wedstrijd. We wonnen ook deze set met 22-25.

De laatste wedstrijd van dit seizoen was een top wedstrijd. We hebben ons zelf naar de derde plek weten te knokken in deze zware competitie. Zo als in het eerste verslag van dit seizoen werd beschreven: Een goed begin is het halve werk, wat ons tot de derde plek heeft gebracht. We hebben heel veel geleerd en ook dit zagen we in de wedstrijden steeds vaker terug komen. Helaas moeten we als team uit elkaar, maar aan de andere kant. Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Namens ons allemaal super bedankt Johan.

Meisjes A