Zaterdagmiddag 27 oktober stond voor de derde week op rij een wedstrijd tegen Sliedrecht Sport MA2 op het programma. Na de eerste wedstrijd met 3-1 gewonnen te hebben, hadden we de week erna iets minder geluk en verloren we met 3-2. Een wedstrijd gewonnen de ander verloren, we waren erg benieuwd wat de uitslag deze week zou worden en we wilden er alles aan doen om de wedstrijd te winnen.

Inspelen met een lekker (met de meiden) muziekje erbij en de wedstrijd kon beginnen… een start met veel servicefouten, slechte communicatie en weinig wil om de ballen van de grond te houden zorgde al snel voor een achterstand. We probeerden terug te komen in de wedstrijd en het lukte ons om een paar puntjes te pakken maar ons spel was niet sterk genoeg en we verloren met 18-25. Set 2 wilden we niet zo laten verlopen als de eerste en we hielden veel ballen van de grond, bij Sliedrecht was dit precies het tegenovergestelde. Met een mooie serviceserie van Lisanne wisten we een lekkere voorsprong op te bouwen en wonnen we met 25-16. Helaas raakte Emma geblesseerd in deze set door een erg gretige actie van de tegenstander… We hopen dat het weer snel beter gaat met haar enkel, want we hebben haar hard nodig! De derde set zakten we erg in en stonden we niet scherp in het veld, we verloren met 10-25. En ook de vierde set lukte het maar niet, hoe graag we ook wilden. De energie binnen het team was op en Sliedrecht won ook de laatste set, 18-25.

Helaas 3-1 verloren, dus misschien klopt de titel toch niet helemaal. Wij doen de 3x scheepsrecht gewoon in omgekeerde volgorde ;) 10 november spelen wij onze volgende wedstrijd om 14:00 in de Appelgaard tegen Molenwiek MA1, allemaal van harte uitgenodigd!