Op een mooie zaterdagochtend stond Meisjes A in alle vroegte klaar om een wedstrijd te spelen tegen WHV. Er werd om 7:45 verzameld bij de Wielewaal, er werd zelfs nog even getwijfeld of we wel echt volleyballers waren want wij dachten dat alleen voetballers op zulke barre tijden moesten vertrekken. Aangekomen in Asperen werd er omgekleed, warmgelopen, ingespeeld… onze vierde wedstrijd in de hoofdklasse kon beginnen.

Set 1, WHV stond goed aan te vallen en te serveren, hiermee hadden wij erg veel moeite. De pass kwam niet aan en de communicatie was niet goed. Soms vielen de ballen na mooie reddingen zo op de grond. Helaas, we deden hard ons best maar deze set winnen zat er niet in. WHV pakte de set met 25-17. De tweede set, weer 0-0, dus weer nieuwe kansen. Onze aanval ging beter lopen en we vochten voor de punten. We stonden ver voor op WHV maar aan het einde maakten ze het ons toch nog erg moeilijk. Toch bleven we doorgaan en dit werd beloond, 26-24 werd de eindstand. De derde set liep weer erg lekker bij ons en hoe hard de speelsters van WHV hun best deden, wij trokken aan het langste eind en sleepte de set binnen met 25-22. De vierde set, hoe graag we ook wilden en hoe hard we vochten, het lukte maar niet om de bal bij WHV op de grond te krijgen, 16-25. Het kwam dus aan op een vijfde set. Lieneke opnieuw naar de scheidsrechter en de vijfde set ging van start. Door een harde service van WHV die wij niet onder controle kregen kwamen wij erg achter te staan. We bleven gaan tot het laatste punt maar helaas mocht het niet lukken. We verloren de vijfde set (10-15) en hiermee ook de wedstrijd. Ondanks ons verlies toch weer twee puntjes erbij en daarmee houden we Podarwic 1 punt onder ons.

Of het nu lag aan het rare tijdstip waarop gespeeld werd of aan de scheids… we weten het nog steeds niet, wel weten we dat we de volgende wedstrijd weer hard ons best gaan doen! Vrijdagavond 22 februari spelen we om 19:45 tegen WIK, kom dus allemaal naar de Wielewaal om ons aan te moedigen!