Na de 4-0 winst de vorige dag, moesten wij op zaterdag 28 september 2019 weer een wedstrijd spelen. Deze wedstrijd vond plaats in Papendrecht om 14:30. Sommige van ons moesten na de wedstrijd van vrijdag gewoon zaterdagochtend weer aan het werk en daarom moesten we Emma nog even ophalen in Sliedrecht en waren we compleet om aan de slag te gaan.
Na het doof worden bij het inspelen (we stonden bijna in de boxen met muziek) kon de wedstrijd beginnen.

De eerste set begonnen we goed. Maar hoe langer we aan het spelen waren gingen we ook rommeliger spelen. Later hebben we dit weer goed onder controle weten te krijgen en deze set wonnen we met 25-16.

De tweede set begon weer goed. Prima aanvallen en de set-ups waren ook goed. Later in de set kregen we te maken met een lastige service van de tegenstander. We hadden het hier moeilijk mee en stonden 5 punten achter. Soms waren we even de motivatie kwijt en daalde de enthousiasmiteit, aldus de woorden van Ariëtte ????. Door niet op een woord te kunnen komen kunnen soms gekke woorden ontstaan. Bij ons werkt dat goed voor onze enthousiasME en gingen weer vol motivatie verder. Gelukkig hebben we dit weer goed weten te maken en wonnen we met 25-23.  

De derde set was aan de beurt. En deze ging eigenlijk heel goed! Wel speelden we weer wat rommeliger en konden de rust in de rally's niet meer vinden. Uiteindelijk wonnen we deze set met 25-19.

De vierde en alweer de laatste set van deze wedstrijd. Ging ook goed en deze wonnen we met 25-13. Met hele bezwete en moeie koppies gingen we weer richting de kleedkamer, waar we onze gedachte even lieten gaan over dat we 2 wedstrijden met 4-0 hadden gewonnen! Het waren 2 leuke wedstrijden, maar we kunnen er ook zeker veel van leren.

Onze volgende wedstrijd is zaterdag 5 oktober om 12:45 bij onze buren in Sliedrecht. Het zou ons super leuk lijken als u ons komt aanmoedigen!

Groetjes MA1