Zaterdag 5 oktober hadden we een wedstrijd tegen Sliedrecht Sport in de Basis. We hadden onze inspeelshirtjes aan en zo begonnen we met het warmlopen in zaal 3. Net voordat de wedstrijd echt begon konden we onze wedstrijdshirtjes niet meer vinden. Waar was de shirtjestas? Nou, die stond nog in zaal 1. Laura en Emma renden gelijk daarheen om de shirtjestas te pakken en nadat we de shirtjes hadden aangedaan konden we dan toch eindelijk beginnen.

Arriëtte kon er helaas niet bij zijn en dus waren Lisanne en Martijn de coaches van deze wedstrijd. 

De 1e set ging vrij goed. We maakten zelf veel fouten, maar dat deed Sliedrecht ook. Uiteindelijk hebben we deze set gewonnen met 16-25. De 2e set ging iets minder goed, maar we deden ons best. We bleven enthousiast en dat hielp. Uiteindelijk hebben we deze set met 25-22 verloren.

Het stond nu 1-1. We vonden het jammer dat Sliedrecht de 2e set had gepakt, maar we gingen er weer tegenaan. Door een sterke service van de tegenstander kwamen we op een achterstand te staan. We stonden ongeveer 7 punten achter, maar toen kwam Judith met haar goede service. Zo kwamen we weer gelijk te staan. Toch hebben we deze set met 25-21 verloren. 

De 4e set wilden we natuurlijk winnen, maar het ging gewoon niet zo lekker. We waren niet meer zo enthousiast en gaven het aan het einde een beetje op. Zo won Sliedrecht ook deze set met 25-21. Achteraf hebben goede en sterke aanvallen gehad en ook Lotte heeft weer eens een paar ballen geblokt, want daar is Lotte goed in!

Onze volgende wedstrijd is vrijdag 11 oktober in de Wielewaal. We gaan er dan weer vol tegenaan en iedereen is van harte welkom om te komen kijken!