We zijn 2020 goed begonnen met weer een sterk,leuk en gezellig team. Dat bestaat uit:

Judith: sd/dia  Esther: pl/dia

Nina: sd/dis.    Laura: pl

Rachel: mid      Lotte: mid

Roos: mid         Emma: pl

Lonneke: dia.   Jeanet: pl

 

Ook zijn we gepromoveerd naar de hoofdklasse.

Maar eerst hebben we 2 oefenwedstrijden gespeeld de eerste was tegen SNA MA1 die tweede zijn geworden in de tweede klasse in de poule van ons MA2. Dus die wedstrijd hadden we al beetje makkelijk ingesteld en wonnen we dik met 4-0.

 

De tweede oefenwedstrijd die we speelden was tegen voltena MA1 de kampioen uit onze poule van de eerste helft maar toch wilde wij wel een revanche spelen alleen nu dan met een ‘heel’ team. Toen de wedstrijd eenmaal begonnen was bleken we het zelfs met een heel team toch nog moeilijk te hebben met 1 set gewonnen en 2 sets verloren gingen we de vierde set in die we helaas niet af konden maken omdat we de zaal uit moesten door de tijd deze eindstand was dan ook 15-15 waardoor we eigenlijk geen winnaar hadden.

 

Vrijdag 17 januari was dan echt onze eerste wedstrijd van de competitie die we speelden tegen sliedrecht sport MA2 zij eindigde net als ons ook in de eerste helft tweede in de eerste klasse.

We begonnen de wedstrijd heel goed  en we hadden een goeie serversdruk waardoor we deze wedstrijd ook dik wonnen met de set standen van :

25-7

25-6

25-17

25-9

Daarmee zijn we het seizoen goed begonnen en werden we gelijk koploper.