We hoorden vorige week dinsdag op de training dat Lotte vrijdag haar laatste wedstrijd zou gaan spelen, want Lotte moet geopereerd worden en ligt er echt wel een tijdje uit, wat wij echt super jammer vinden! Toen wij dat hoorden, dachten wij allemaal meteen: Wij gaan er een super leuke laatste wedstrijd van maken!

En dus, 7 februari, onze wedstrijd tegen Volley2B. Lotte haar laatste wedstrijd. We waren er allemaal klaar voor en hadden heel veel zin om er een super leuke wedstrijd van te gaan maken! Inspelen met een lekker muziekje en we konden gaan beginnen met de wedstrijd. We begonnen vol enthousiasme aan de wedstrijd. Toch bleek het moeilijker te gaan dan dat we hadden gedacht. Volley2B had er een paar goede serveersters bij zitten, waarvan we de service niet onder controle kregen. Aan het einde van de set toch nog een paar wissels, maar ook die speelsters konden niet veel met de service van de tegenstander. En dus verloren we de eerste set.

Op naar de 2de set. Ons plan was echt niet om de wedstrijd te gaan verliezen, dus we vergaten de 1ste set en begonnen de 2de set met een andere opstelling. Het ging deze set stukken beter dan de eerste, wat niet echt lag aan de andere opstelling, maar opeens hadden we de service van de tegenstander wel onder controle en hadden we zelf ook mooie service series! En zo hebben we de 2de set wel binnengesleept.

We zaten weer helemaal in de wedstrijd en namen onze energie van de 2de set mee naar de 3de set. Waar we ook weer goed aan het serveren waren en er zaten ook echt mooie aanvallen bij! Ook een paar super mooie blocks en zo hebben we ook de 3de set gewonnen!

De 4de set, die moesten we gaan winnen want we wilden gewoon die 4 punten pakken! We begonnen met een voorsprong van 8-0 door een super mooie serviceserie! Maar helaas kregen we daarna een moeilijke service terug en werd het weer 8-8. We herpakten onszelf en kregen de service weer onder controle en scoorden de ballen weer! Ook deze set hebben we gewonnen en dus een mooie 3-1 overwinning!

Ja, toen kwam het besef bij ons dat dit Lotte haar laatste wedstrijd was. Er kwamen wat tranen, maar gelukkig konden wij Lotte wat opvrolijken door knuffels en een groepsknuffel! Ja Lot, we gaan je missen, maar je bent een topper! En we hopen je over een tijdje weer te zien langs het veld en natuurlijk in het veld!
MA1