We waren vandaag allemaal om half 11 aanwezig om onze 2e wedstrijd van het seizoen te gaan spelen. Integendeel tot vorige week waren we vandaag wel compleet, alleen omdat Judith nog steeds een rugblessure heeft was Nina er vandaag bij om te komen spelverdelen. We speelden vandaag tegen Sliedrecht sport MA1. Blijkbaar hadden ze niet veel tijd nodig voor hun warming up want ze kwamen pas binnen toen wij eigenlijk al klaar waren.

In plaats van handjes geven aan het begin van de wedstrijd gingen we klappen voor elkaar op de achterlijn. En zo begon de wedstrijd. De 1e set begon niet zo lekker en we stonden al snel wat punten achter. De hele set is dit eigenlijk zo gebleven en we verloren met 25-12

De volgende set ging al een stuk beter en we liepen gelijk op. Uiteindelijk stond het 23-22 voor ons en toen werd het spannend. 23-23, 23-24, 24-24, Sliedrecht maakte weer een punt en het stond 24-25 voor Sliedrecht nog 1 punt en ze hadden gewonnen, maar dat konden wij niet laten gebeuren en maakte een punt waardoor het 25-25 stond. Jammer genoeg maakte Sliedrecht nog 2 punten en won zo ook de 2e set.

De 3e set begon niet zo goed we stonden ver achter. Er werden 2 nieuwe meiden het veld ingewisseld en zo gingen we verder. We vierden elk punt dat we maakte en aan de kant deed iedereen ook enthousiast mee, en jahoor het was ons gelukt om zo’n grote achterstand in te halen en wonnen met 25-22. het stond nu 2-1 voor Sliedrecht en wij wilden er graag een 5 setter van maken, maar daarvoor moesten we eerst de 4e set nog zien te winnen. De 4e set ging alleen niet helemaal zoals we hadden gehoopt we verloren de set met 25-14. Toen zat de wedstrijd erop en hadden we jammer genoeg verloren met 3-1.

Het was deze week de week van de scheidsrechter, en omdat we vonden dat de scheids het heel goed had gedaan hadden we een cadeautje voor de scheids meegenomen.

Zaterdag 17 oktober spelen we weer een wedstrijd alleen jammer genoeg mag er geen publiek bij zijn maar we hopen dat dit snel veranderd en jullie gewoon weer kunnen komen kijken.

Groetjes,

MA1