De winning streak!

Hé, hallo, daar zijn we weer! Na een paar weken radiostilte, even een update door een driedubbel wedstrijdverslag. Te beginnen bij de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen:

Competitie: OKK’70-Flits

Deze wedstrijd van alweer een paar weken terug bracht toch stiekem wat gezonde spanning met zich mee. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen, met een volle tribune, tegen bekend Flits. Deze zenuwen uitten zich doordat we als diesels op gang kwamen (voor de elektrische auto-generatie, dit betekent dat het nogal lang duurde). De eerste set gaven we dan ook weg aan Flits met (21-25). De overige drie sets werd er keurig gespeeld, waarbij we met vlagen lieten zien wat we in huis hadden. Uitslag: 3-1 winst!

Beker: OKK’70-YVC

Hieperdepiep! We mochten de week erna voor de beker aan de slag. We speelden dichtbij huis in Papendrecht, wat veel supporters met zich meebracht!

‘We benaderen het als een gewone competitiewedstrijd’, begon Roy de peptalk. En hoppa, daar gingen we. Volop erop tegen het YVC uit de tweede klasse. Met vlagen maakten zij het ons erg lastig en door hun rommelige spel konden we niet uitkomen zoals we wilden, maar: met de setstanden 25-19, 25-07 en 25-23 werd YVC opgerold met een strikje eromheen.

Competitie: OKK’70-VOLECO

En of het niet genoeg was, speelden we vorige week weer thuis. Dit keer tegen het jonge team van Voleco. Een afgeladen tribune (en dat zonder de aanwezigheid van HS1 die zelf moest spelen in Sliedrecht) vol met trouwe supporters. Die 50 man? Die werd zéker wel aangetikt!

Het groen tegen groen was een gek gezicht, ‘Ik moest wel even goed kijken wie jullie nou waren, hoor!’ was een opmerking vanaf de tribune. Ons talentje van de week Esther (nee, niet onze eigen Esther) stond te shinen en hielp ons te strijden tegen het lawaaiige Voleco. Niet alleen konden deze meiden schreeuwen alsof hun leven er vanaf hing, maar ook hadden zij een trommel mee. Bespeeld door de trommel-mama. Bij elk punt werd er een aantal klappen gegeven op de trommel, maar dit werd toch gauw minder nadat we de overhand namen. Voleco was technisch erg sterk, waardoor wij eigenlijk alleen maar beter gingen spelen. Erg fijn, na de bekerwedstrijd van de week ervoor!

We gingen hard, we gingen goed, we waren sterk en wisten waar we mee bezig waren: winnen. En tadaa, daar werd de winst met ruime setstanden met 4-0 binnen gesleept onder toeziend oog van het publiek.

Dit weekend hebben we even rust. Volgend weekend (vrijdag 19 november) spelen we wéér thuis! We verwachten weer een afgeladen tribune, hoor! Juich jij ons naar de overwinning?!