Al een tijdje hebben jullie geen wedstrijdverslagen van CMV 5-1 gezien, niet omdat ze niet geschreven worden (want dat gebeurd elke wedstrijd trouw op de terugweg of na de wedstrijd) maar omdat we ze vergeten te sturen ;)
Dus bij deze de afgelopen wedstrijden!

Zaterdag 19 maart
Vorige week stonden wij en de tegenstander omgekleed in de zaal, maar konden we niet spelen wat er was geen zaal voor de volleybal vrij...
Daarom hadden we extra veel zin om deze week wel een wedstrijd te spelen! We moesten tegen Sliedrecht. Het was geen moeilijke wedstrijd. Maar veel ballen gingen met de service er over heen of met een beetje geluk. We hebben bijna alle ballen die goed kwamen in drieën terug gespeeld! Met af en toe een mooie redding hebben we deze wedstrijd met 4-0 gewonnen!

Zaterdag 2 april
Vandaag speelden we een wedstrijd in Ouderkerk aan den Ijssel. Rachel en Judith konden er helaas niet bij zijn, maar gelukkig kon Roos ons coachen! Het was een spannende wedstrijd, vooral de tweede set. Want helaas hebben we die verloren. De overburen begonnen rommelig te spelen, waardoor wij chaos kregen in ons spel. Dit kostte ons helaas een aantal punten. Maar gelukkig hebben de we de 3 andere sets wel gewonnen. Conclusie: een spannende wedstrijd, maar wel gewonnen.

En nu de afgelopen wedstrijd:
Zaterdag 9 april hadden we een wedstrijd tegen Vollido. Het was niet echt een spannende wedstrijd, want ze speelden vaak naar achteren en de bal kwam er vaak in 1x overheen. Daarom moesten we wel goed opletten. Wij speelden bijna elke bal in drieën terug en de derde bal werd vaak gesmasht! De eerste set wonnen we met 25-15 en de tweede set met 25-16. De derde set ging het nog beter bij ons en die wonnen we met 26-11! En ook de laatste set hebben we gewonnen, 25-14. Dus we hebben weer 4-0 gewonnen!

Groetjes de volleyballers van CMV 5-1,

Sem, Ilze en Therèse!