Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo for www.okk70.nlimages failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/okk70.nl/httpdocs/functions/meta_functions.php on line 52

Warning: getimagesize(https://www.okk70.nlimages/crop-nieuws/avatar/1352582896.jpg): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo for www.okk70.nlimages failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/okk70.nl/httpdocs/functions/meta_functions.php on line 52

Toont veerkracht

25 november, 2013
Dames 3 Teampagina
...
Afgelopen zaterdag moesten we naar Waspik voor de wedstrijd tegen Atak’55 dames 4. We waren niet helemaal compleet waardoor we versterking kregen van Nicolien van dames 2. Na lekker ingespeeld te hebben begonnen we aan de wedstrijd. De eerste set waren we aan elkaar gewaagd. Er waren af en toe leuke rally’s aan beide kanten, maar ook kleine foutjes aan beide kanten. Jammer genoeg kwamen we net te kort aan het eind van de set en verloren we deze met 25-23. We hadden het gevoel dat we niet van dit team hoefden te verliezen. De tweede set verliep hetzelfde als de eerste set. Het ene moment hele mooie rally’s, maar het andere moment weer van die kleine foutjes. Heel de set liep de score gelijk op. We konden deze set jammer genoeg weer niet naar ons toe trekken en verloren deze set met 25-22. Dat was wel even een tegenvaller om tegen een 2-0 achterstand aan te kijken terwijl we niet de onderliggende partij waren. We begonnen met frisse moed aan de derde set. We begonnen de set gelijk met een kleine voorsprong van 3 punten. Het liep deze allemaal wat soepeler dan in de eerste 2 sets. We hadden weer mooie rally’s en ook meer ballen en maakte veel minder fouten. We konden deze set in tegenstelling tot de vorige twee wel naar ons toe trekken en wonnen de set met 19-25. Dit is even een lekkere opsteker voor ons. Nu waren we in de winning mood. We begonnen met veel pit aan de vierde set. We wilden er toch wel een vijf setter van maken. Deze set verliep net zoals de derde set.. We begonnen weer met een kleine voorsprong van 4 punten. Deze voorsprong hebben we door lekker te spelen en mooie rally’s niet meer uit handen gegeven en wonnen de set met 13-25. Nu op naar de vijfde set. Even snel opnieuw tossen en na een wissel van de scheidsrechter (onze scheids moest zelf spelen) begonnen we aan de vijfde set. Het leek er echt op dat Atak’55 zijn kruit al had verschoten. We konden het spel van de laatste twee sets vast houden en wisten daardoor de vijfde set te winnen met 5-15. Een hele leuke wedstrijd met een mooie uitslag!!!