Na de wedstrijd van de week ervoor tegen Sliedrecht hadden we er weer veel zin in. Iedereen was wel een beetje moe aangezien de wedstrijd pas om 17.30 spelen. Iedereen had er zin in ook al vonden we de sporthal niet de schoonste.

Na het warmlopen en inspelen gingen we met volle moet er tegen aan. De set begon lekker en de service fouten waren er (gelukkig) niet zoveel. Na een paar mooie rallies en bemoedigende woorden van Arriëtte hebben we deze set gewonnen met 19-25.

Na de eerste set bleven we in die goede spirit en ging deze set net als de eerste best prima. Bleven we weer god voorlopen op de tegenstander en wonnen we ook deze set met 14-25.

Dan de derde set. De derde set is altijd een beetje een probleempje bij MA1. De derde set gaat altijd alles een beetje minder dan daarvoor. Service gaat minder vaan goed en we gaan domme foutjes maken. Maar daarin tegen was het een mooi setje maar hebben we jammer genoeg de set verloren met 25-19.

Bij de vierde set waren we het er allemaal erover eens dat we geen zin hadden in een 5 setter. Dus gingen we met die gedachte de set in. Dit werkte gelukkig wel. Want we werken nou eenmaal het beste onder druk. Deze set hebben we dan ook gewonnen met 16-25.

Op 31 januari hebben wij weer een best belangrijke wedstrijd tegen WHV MA1. Deze wedstrijd is om 19.30. dus wees welkom om te komen kijken.

Groetjes

MA1