Op zaterdag 3 september is het zover: De verenigingsdag, georganiseerd door Heren 1 en de activiteitencommissie, zal weer plaatsvinden! In de bijlage kunnen jullie het wedstrijdschema inzien. Teams dienen bij hun eigen wedstrijd zelf voor een teller te zorgen, scheidsrechters worden geregeld door het V4-traject van Cor van Vliet en Bertijn de Ruijter.

CMV clinic en lunch
Voor de CMV zal er na de clinic (10:15-12:00) gezorgd worden voor een lekkere lunch in de foyer. Opgeven hiervoor kan bij Hanna Timmer of via een mailtje naar activiteiten@okk70.nl. Er is geen eigen bijdrage nodig.

BBQ
Voor de ABC-jeugd en de senioren wordt er een barbecue verzorgd die om 18:30 zal starten. Opgeven hiervoor kan bij Patrick de Bruijn. Let op: Drankjes dienen zelf betaald te worden, voor het eten is geen eigen bijdrage nodig.

Feestje met DJ!

Vanaf 20.00 zal het feest van start gaan in de Foyer. Ben je (nog) geen actief verenigingslid of ken je iemand die een feestje ook wel gezellig vindt? Kom gerust langs, iedereen is welkom! Let op: Drankjes dienen zelf betaald te worden.

Wij hopen op een geslaagde start van het seizoen!